2013-04-02 14:29:47
Φωτογραφία για ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ESPN ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ «Basketball Capitals» *ΒΙΝΤΕΟ*
Το γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο ESPN και ο βασικός χορηγός της Ευρωλίγκας, η Turkish Airlines, ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Εuroleague, μέσω της οποίας δημιουργήθηκε και θα προβληθεί τον Μάϊο η σειρά ντοκιμαντέρ «Basketball Capitals» για τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες του μπάσκετ, στις οποίες -φυσικά- συμπεριλαμβάνεται και η Αθήνα.

«Στη γενέτειρα των μοντέρνων Ολυμπιακών Αγώνων του 1896, ο αθλητισμός αποτελεί κεντρικό πυλώνα της ζωής και πολιτισμού για γενιές στην Αθήνα. Στο μπάσκετ, η Ελλάδα έβγαλε πολλά μοναδικά ταλέντα που έχουν πετύχει σε παγκόσμιο επίπεδο και η πρωτεύουσα της χώρας ζει μια παθιασμένη αντιπαλότητα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό», είναι η αναφορά για την ελληνική πρωτεύουσα στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

Η Euroleague έδωσε στη δημοσιότητα και ένα σύντομο promo video από όσα αναμένεται να προβληθούν τον Μάϊο από το αμερικανικό δίκτυο και ομολογουμένως το δείγμα είναι εντυπωσιακό, ενώ φιλοξενείται και ένα μικρό απόσπασμα όσων έχει δηλώσει στο ESPN ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τονίζοντας ότι: «Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός εκπροσωπούν στην Ελλάδα το 70-80% του συνόλου των οπαδών».


Εκτός της Αθήνας, στο ντοκιμαντέρ προβάλλονται τρεις ακόμη ευρωπαϊκές πρωτεύουσες στο χώρο του μπάσκετ και συγκεκριμένα η Μαδρίτη, το Βερολίνο και η Κωνσταντινούπολη και πέρα από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό γίνεται αναφορά στις Ρεάλ Μαδρίτης, Άλμπα Βερολίνου, Μπεσίκτας, JK Instanbul, Φενέρμπαχτσε Ούλκερ, Γαλατάσαραϊ και Αναντολού Εφές.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, τονίζει ότι αποτελεί τιμή για το ευρωπαϊκό μπάσκετ το γεγονός ότι το ESPN και η Turkish Airlines επέλεξαν να προσφέρουν αυτού του είδους την ειδική προβολή ομάδων της Ευρώπης στο κοινή της Αμερικής, γεγονός που θα προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους να αντιληφθούν πόσο παθιασμένοι είναι οι οπαδοί αυτών των ομάδων που παρουσιάζονται στο ντοκιμαντέρ με το μπάσκετ.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ