2013-04-02 14:17:48
Φωτογραφία για Τραυματίστηκε από... τζάμι ο Μήτρογλου
Όπως αναφέρει ο "Γαύρος", σε ένα ξαφνικό ξέσπασμά του έριξε μπουνιά σε ένα τζάμι στα αποδυτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης", με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι και να υποστεί κόψιμο στο χέρι του.

Ο γιατρός της ομάδας Χρήστος Θέος, πήγε κοντά του να δει πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του και του έδεσε το χέρι ώστε να σταματήσει η αιμορραγία.

Μετά από αυτή την στιγμή ο Μήτρογλου δεν μίλησε σε κανέναν, ετοιμάστηκε και αποχώρησε από τα αποδυτήρια μαζί με τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο.

Ο Μήτρογλου δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή του Μίτσελ στην επίθεση γεγονός που του έχει προκαλέσει απογοήτευση. Ο Μίτσελ δεν έχει βρει τρόπο να συνυπάρξουν στην επίθεση Μήτρογλου και Τζιμπούρ, με τον Αλγερινό να αποτελεί τον βασικό επιθετικό της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Καραϊσκάκης βρέθηκαν εκπρόσωποι δύο γερμανικών ομάδων με σκοπό να παρακολουθήσουν τον Μήτρογλου, χωρίς όμως να γίνει γνωστό ποιες ήταν αυτές οι ομάδες.

Σημειώνεται πως από την στιγμή που ο Μίτσελ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, ο Μήτρογλου έχει παίξει σε 8 παιχνίδια αλλά στα 5 από αυτά έχει αγωνιστεί ως αλλαγή. Επιπλέον στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, ο διεθνής φορ έχει αγωνιστεί 11 λεπτά κόντρα στον ΠΑΟΚ, 20 κόντρα στην Κέρκυρα, 6 κόντρα στην Ξάνθη και 30 λεπτά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ