2013-04-02 12:28:02
Φωτογραφία για Aνοιξιάτικες βροχές και σκόνη από την Aφρική
Βροχερή προβλέπεται η δεύτερη μέρα του Απρίλη, αφού σήμερα Τρίτη θα σημειωθούν καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια, όπου πιθανόν θα είναι κατά τόπους ισχυρές, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί στα πελάγη 7 με 8 μποφόρ, συνθήκες που ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Στην Αττική θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα., ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα αναπτυχθούν νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως από το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες, όπου πιθανόν θα είναι κατά τόπους ισχυρές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.


Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία καταιγίδες, όπου πιθανόν θα είναι κατά τόπους ισχυρές στα βόρεια. Ο καιρός θα παρουσιάσει σχετική βελτίωση από το απόγευμα στη δυτική Πελοπόννησο, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες, αλλά από το απόγευμα, τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη Θεσσαλία. ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως στις Κυκλάδες. , ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ