2013-04-02 11:44:07
Φωτογραφία για ΚΑΤΣΕ : ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ... ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ «Χ»
Κάτι παραπάνω θα ήθελε από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Έργκους Κάτσε, ο οποίος μίλησε στην ΟΠΑΠ TV, ενώ τόνισε πως η ομάδα παίρνει ώθηση από την παρουσία του Σαββίδη στο γήπεδο.

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ υποστήριξε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θέλουν να κατακτήσουν και τους δύο στόχους της ομάδας. Το κύπελλο και την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

Ο Έργκους Κάτσε μίλησε μετά την ισοπαλία 0-0 με τον Ολυμπιακό στο «Γ. καραϊσκάκης»:

Καλό το αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ ή θέλατε κάτι παραπάνω; «Θέλαμε κάτι παραπάνω. Είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε ένα γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όταν παίζεις καλά μπορεί να χάσεις ευκαιρίες και να μην βάλεις γκολ. Αφού δεν κερδίσαμε, καλό είναι και το Χ».

Ήταν ένα ιδιαίτερο ματς για τον ΠΑΟΚ; «Πάντα τα ματς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ είναι ντέρμπι. Κάθε φορά παίζει ρόλο να αγωνίζεσαι με θράσος. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, θέλαμε τη νίκη αλλά συνεχίζουμε».

Έπαιξε ρόλο για την ψυχολογίας σας η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο; «Μας δίνει ώθηση όταν είναι ο πρόεδρος στο γήπεδο. Είναι διαφορετικό να είναι ο κ.Σαββίδης στο γήπεδο και διαφορετικό να ξέρουμε ότι μας παρακολουθεί από μακριά. Κάναμε ό,τι μπορέσαμε. Πήραμε την ισοπαλία. Κάνουμε μια καινούρια ομάδα, προσπαθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Θέλουμε να πάμε πολύ ψηλά».

Κύπελλο ή δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα; «Και τα δύο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
The Kurdish Factor
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
The Kurdish Factor
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ