2013-04-02 09:38:08
Φωτογραφία για ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ! ΤΑ... ΕΣΠΑΣΕ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ
Μπουνιά σε τζάμι στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού έριξε ο Κώστας Μήτρογλου, εμφανώς εκνευρισμένος από την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ και τον μικρό χρόνο συμμετοχής του.

Μπορεί να είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες επιθετικούς, ωστόσο δεν έχει κερδίσει ακόμα φανέλα βασικού στους ερυθρόλευκους, με τον Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο 24χρονος επιθετικός κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στο Λιμάνι, παρ' όλα αυτά όμως παραμένει στη «σκιά» του Τζιμπούρ, τον οποίο είναι ξεκάθαρο πως εμπιστεύεται περισσότερο ο Ισπανός τεχνικός.

Ο «πιστολέρο» ωστόσο δεν συμβιβάζεται με τον πάγκο κάτι που κατέστησε σαφές με τον πλέον εμφατικό τρόπο μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Αν και από τη στιγμή της έλευσης του Ισπανού τεχνικού μπήκε δύο φορές ως αλλαγή και «καθάρισε» στο φινάλε την ομάδα του (Αστέρας Τρίπολης, Κέρκυρα), στο Κυριακάτικο παιχνίδι έμεινε για μία ακόμα φορά εκτός βασικής ενδεκάδας. Ο Μίτσελ αποφάσισε να τον ρίξει στη μάχη στο 80', αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του.


Ήταν τέτοιος ο εκνευρισμός του ωστόσο μετά το τέλος του αγώνα, τόσο λόγω της ισοπαλίας, όσο και για τον μικρό χρόνο συμμετοχής του, που σύμφωνα με τον «Γαύρο», έριξε μπουνιά σε τζάμι στα αποδυτήρια και το έσπασε! Μάλιστα ο διεθνής επιθετικός υπέστη κι ένα μικρό κόψιμο. Ο γιατρός της ομάδας, Χρήστος Θέος έτρεξε αμέσως κοντά του και του έδεσε το χέρι, αλλά δεν είχε τελικά κάτι σοβαρό. Ο Μήτρογλου στη συνέχεια ετοιμάστηκε για να φύγει χωρίς να μιλήσει σε κανέναν, αποχωρώντας μαζί με τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, σε εμφανώς άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Από εκεί και πέρα στο Καραϊσκάκη για τον Μήτρογλου φέρονται να βρέθηκαν ινκόγκνιτο άνθρωποι δύο γερμανικών ομάδων, ώστε να μην μαθευτεί το όνομα των συλλόγων και το ενδιαφέρον τους φαίνεται πως είναι σοβαρό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ