2013-04-01 22:25:10
Φωτογραφία για ΑΠΟ ΤΗ NOVA Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΕΚ
Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις μένουν για να γίνει γνωστό πως τον τελικό της Πέμπτης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο κλειστό του Ρέντη (18:30) θα το μεταδώσει η NOVA, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, οι τελικοί του πρωταθλήματος θα συνεχιστούν στο Ρέντη. Η αναμέτρηση που είτε θα κρίνει τον τίτλο αν κερδίσουν οι «κιτρινόμαυρες», είτε θα δώσει παράταση μέχρι την Δευτέρα αν κερδίσουν οι ερυθρόλευκες θα διεξαχθεί την Πέμπτη.

Μέχρι πρότινος ήταν γνωστή μόνο την ώρα έναρξης με το ματς να είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στις 18:30, ωστόσο πλέον έγινε γνωστό ότι θα μεταδοθεί το ματς και τηλεοπτικά. Όλα τα εντός έδρας παιχνίδια, όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού τα μεταδίδει η NOVA που έχει πάρει τα δικαιώματα, το συνδρομητικό δεν έχει ακόμα βάλει στο πρόγραμμά του το ματς αυτό, όμως μετά από επαφές που έγιναν αποφασίστηκε να μεταδοθεί κανονικά, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, καθώς πρόκειται για έναν σημαντικό αγώνα, που θα ήθελαν να δουν εκτός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ και πολλοί φίλοι του αθλήματος.


Όσον αφορά για την ώρα, η ΕΟΠΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ανέφερε: «Την Πέμπτη στις 18.30 θα διεξαχθεί ο δεύτερος τελικός της σειράς των Play off της Α1 γυναικών, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στου Ρέντη την ΑΕΚ. Η Ένωση προηγείται στις νίκες (συμπεριλαμβανομένων των αγώνων της κανονικής περιόδου) με 2-1 και ο τίτλος του πρωταθλητή κρίνεται στις τρεις νίκες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ