2013-04-01 22:18:30
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ : ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Παιχνίδι ζωής ή θανάτου είναι αυτό της Πέμπτης για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Χίμκι στο ΣΕΦ!

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν μόνο νίκη για να περάσουν στους «8» της Ευρωλίγκας, όπως τόνισε και ο Κώστας Παπανικολάου σε δηλώσεις του μετά το ματς με το Ρέθυμνο Αρχικά είπε: «Φτάσαμε στο τελευταίο δίμηνο. Από την Πέμπτη κρίνονται τα πάντα. Θέλουμε να περάσουμε στους οκτώ και το πρωτάθλημα φυσικά».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Πρέπει να έχουμε παραπάνω συγκέντρωση σε κάθε προπόνηση από εδώ και πέρα και να δίνουμε το 110%. Η άμυνα μας έφτασε εκεί που μας έφτασε πέρσι, αν και δεν πρέπει να μιλάμε για τα περσινά, αλλά μόνο για τα φετινά. Πρέπει να δώσουμε βαρύτητα στην άμυνα και να συνεχίσουμε την καλή δουλειά και να τα δώσουμε όλα».

Τέλος, αναφέρθηκε στο ματς με τον ΑΓΟΡ: «Στο ένας με έναν και στα τρίποντα, δεν τους περιορίσαμε και τους δώσαμε αυτοπεποίθηση. Έχουν παίκτες που εκτελούν και για τρεις, παίζουν καλά το ένας με έναν, φάνηκε ότι θα είναι δύσκολα για την αντίπαλη ομάδα. Στο 32' χάναμε εννιά πόντους και η ομάδα έκανε μεγάλο σερί και έφτασε στη νίκη. Αυτό είναι θετικό. Όπως είπε και ο κόουτς είναι καλό για εμάς ενόψει Χίμκι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ