2013-04-01 21:14:32
Φωτογραφία για Στον τελκό οι μπλε, Δύο εβδομάδες εκτός ο Κόουλ!
Ο Ντεμπά Μπα έβαλε τέλος στο όνειρο της Γιουνάιτεντ για νταμπλ, αφού με δικό του γκολ οδήγησε την Τσέλσι στη νίκη με 1-0 και στην πρόκριση στα ημιτελικά του FA Cup, όπου θα συναντήσει τη Μάντσεστερ Σίτι!

Μετά το Τσάμπιονς Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τέθηκε εκτός από έναν ακόμα στόχο! Η Τσέλσι κατάφερε να επιστρέψει σε 2-2 στο πρώτο ματς και να στείλει τη μάχη σε δεύτερο αγώνα. Στο Στάμφορντ Μπριτζ, ένα γκολ του Ντεμπά Μπα ήταν αρκετό για να της δώσει την πρόκριση για τα ημιτελικά, με τον Τσεχ να κρατά το προβάδισμα με τρομερό τρόπο στην μεγάλη ευκαιρία του Ερνάντες στο 61' !

Τσέλσι (Μπενίτεθ): Τσεχ, Αθπιλικουέτα, Ιβάνοβιτς, Νταβίντ Λουίζ, Κόουλ (21' Μπέρτραντ), Ραμίρεζ, Μίκελ, Αζάρ, Μάτα, Όσκαρ (90' Μόζες), Μπα (Τόρες 90')

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Φέργκιουσον): Ντε Χέα, Τζόουνς, Σμόλινγκ, Φέρντιναντ, Εβρά, Βαλένσια, Κλέβερλι (61' Φαν Πέρσι), Κάρικ, Νάνι (65' Γκιγκς), Γουέλμπεκ (80' Γιανγκ), Ερνάντες


Δύο εβδομάδες εκτός ο Κόουλ

Ο Άσλεϊ Κόουλ τραυματίστηκε στον αγώνα Κυπέλλου της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όπως αποκάλυψε ο Ράφα Μπενίτεθ θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες.

Εκτός από τα... καλά νέα της πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου, η νίκη επί της Γιουνάιτεντ (1-0) επιφύλασσε και άσχημα για τον Μπενίτεθ και τους μπλε. Ο Άσλεϊ Κόουλ αποχώρησε τραυματίας στο 21' (τη θέση του πήρε ο Μπέρτραντ) με πρόβλημα στον δικέφαλο και όπως αποκάλυψε ο Μπενίτεθ στη συνέντευξη τύπου θα λείψει για περίπου δύο εβδομάδες, «κάτι που για εμάς σημαίνει κάπου στα 20 ματς», είπε μάλιστα αστειευόμενος ο Ισπανός. Το βαρύ πρόγραμμα της Τσέλσι τις επόμενες εβδομάδες, λοιπόν, γίνεται ακόμη πιο δύσκολο χωρίς τον Άγγλο μπακ, που αναμένεται να κάνει αγώνα δρόμου μήπως και προλάβει τον ημιτελικό με την Μάντσεστερ Σίτι (14/04).

Πηγή: gazzetta.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ