2013-04-01 19:29:29
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΣΤΗΝ Α1 ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Ολοκληρώθηκε και τυπικά το πρωτάθλημα της Α2.

Αφού το Σάββατο εξασφάλισαν μαθηματικά την άνοδο στην Α1 εθνική κατηγορία επιτραπέζιας αντισφαίρισης την Κυριακή οι ομάδες ανδρών και γυναικών σφράγισαν και τυπικά την επιστροφή στη φυσική τους κατηγορία.

Η ομάδα ανδρών έκλεισε την αγωνιστική χρονιά με μία νίκη επί του Αρη Βούλας (4-0) και με τη μοναδική ήττα που ήρθε από τον ΔΑΟ Ταύρου με 0-4 ενώ η αντίστοιχη των γυναικών τερμάτισε τη χρονιά μόνο με νίκες επικρατώντας και του ΑΟ Ταταύλα με 4-0.

Ο προπονητής Γιώργος Χριστοφοράκης είχε βασικούς στην ανδρική ομάδα τους Τάσο Ρηνιώτη, Άγγελο Ανδριόπουλο, Νίκο Γραμμένο και χρησιμοποίησε ακόμα τους Γιώργο Σταματούρο, Γιάννη Ξουρίδα και Αλκιβιάδη Σταματούρο.

Στη γυναικεία ομάδα στηρίχτηκε κυρίως στις Φιλαρέτη Εξάρχου, Δέσποινα Δάνδουλα, Ιωάννα Γερασιμάτου και χρησιμοποίησε ακόμα την Κατερίνα Αντιοπούλου και τη Μαριάννα Πιτσίκαλη.

Συγκίνηση επικράτησε στην αίθουσα STAGτου Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας όταν ο σύνδεσμος της Θύρας 7 Βόλου βράβευσε τη μεγάλη μορφή της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης και παλιά πρωταθλήτρια, προπονήτρια και έφορο της ομάδας μας, κα. Ευγενία Κωνσταντινίδου για την πολύχρονη και ανεκτίμητη προσφορά της στον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ