2013-04-01 16:36:03
Φωτογραφία για Το τέλος της ελληνικής πολιτικής τάξης ή Κυρίες και Κύριοι έφτασεν η ώραν σας
από τον σχολιαστή

Εν όψει της άφιξης της Τρόικα, λένε οι εφημερίδες, αναβρασμός επικρατεί στη Κυβέρνηση. Αγαπητοί ,300 και βάλε, μη σπρώχνεστε και μη αγωνιάτε Το παιχνίδι έχει πια χαθεί για σας.

Τρία ολόκληρα χρόνια πέρασαν να παλεύετε με τον κακομαθημένο σας εαυτό.

Τρία ολόκληρα χρόνια υποσχέσεων, σεναρίων, ασκήσεων επί χάρτου, ανακοινώσεων, βαρύγδουπων προτάσεων και αποφάσεων και το αποτέλεσμα : μηδέν εις το πηλίκον.

Γιατί από όλη αυτή την οργασμική δράση σας το μόνο που επιτύχατε ήταν να καταστρέψετε την υποτυπωδώς λειτουργούσα οικονομία της χώρας.

Μη γνωρίζοντας οι ίδιοι το πώς λειτουργεί η οικονομία μας παραδοθήκατε άνευ όρων σε μια λαθεμένη συνταγή που ρήμαξε ότι είχε απομείνει από την ακόμα πιο λαθεμένη πολιτική που ακλουθούσατε εδώ και σαράντα χρόνια.

Μια οικονομία βασισμένη πάνω σε ένα αεριτζίδικο τραπεζικό σύστημα που με πολιτικές παρεμβάσεις ‘’έφτιαχνε’’ επιχειρηματίες της αρπαχτής.


Με μια αγορά βασισμένη πάνω στις μεταχρονολογημένες επιταγές εννέα μηνών που οι τράπεζες τις χρησιμοποιούσαν ως χαρτοφυλάκιο.

Και όσο καιρό αρμενίζαμε στην ήρεμη λίμνη της ευρωπαϊκής προστασίας όλα πήγαιναν πρίμα.

Μόλις όμως φύσηξε το βορειοατλαντικό αεράκι το 2008 μας πήρε και μας σήκωσε.

Σ’ αυτή την κρίσιμη στιγμή, εσείς οι εθνοπατέρες, αντί να δείτε πως θα σώσετε τη χώρα συνεχίσατε το ίδιο τροπάρι.

Διορισμοί, κομματικά και κρατικά δάνεια, υποσχέσεις, κομπίνες, μίζες, αλληλοφαγωμάρα ποιος θα πει την πιο ξύπνια ατάκα στα ξελιγωμένα για κουτσομπολιά κατ’ ομοίωση και εικόνα σας ΜΜΕ.

Ο κόσμος μπορεί να πιάνεται κορόιδο.

Μπορεί και ο ίδιος να είναι μια μικρογραφία σας.

Δικό σας δημιούργημα είναι.

Με τα ψέματα, τις απάτες, τους ελιγμούς, την εξάρτηση από την ιερή δημόσια αγελάδα.

Όμως αυτός ο κόσμος- καθρέφτης σας, σας έχει πάρει για τα καλά χαμπάρι.

Πως τα παιδιά εξεγείρονται κατά των αστών εκμεταλλευτών γονιών τους, παρ’ όλο που έτη πολλά απολάμβαναν τον παράνομο πλούτο ; ( βλέπε Μάης 68 ).

Έτσι κι αυτός ο κοσμάκης που ταΐσατε από τα αποφάγια των λουκούλλειων γευμάτων σας, σας έχει τώρα στο μάτι και σας χαρακτηρίζει συλλήβδην ‘’κλέφτες’’.

Από αυτό το άγος δεν πρόκειται να απαλλαγείτε ποτέ.

Αν υπήρχε η παραμικρή τσίπα πάνω σας θα έπρεπε τον Απριλη του 2010 να μαζευτείτε όλοι και να ζητήσετε από τους διορισμένους πελάτες σας να αποχωρίσουν από μόνοι τους.

Και όταν λέω όλοι εννοώ όλοι και γνωρίζουν οι παρεπιδημούντες πολύ καλά πως γίνονται οι διορισμοί με ποσοστώσεις.

Αυτό θα μας είχε απαλλάξει από όλες τις περιπέτειες που ζούμε εδώ και τρία χρόνια.

Η αλαζονεία, όμως, η κακοήθεια σας, η ανηθικότητα και η συνήθεια να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας, δεν σας αφήνουν ποτέ να υπερβείτε τον κακό και κακομαθημένο συνάμα εαυτό σας.

Προτιμήσατε λοιπόν να καταστρέψετε τη χώρα ολόκληρη για να μην σεκλετίσετε την πελατεία που σας φέρνει στα πολυπόθητα έδρανα.

Αυτά που θα σας σπρώξουν κάποια στιγμή στους υπουργικούς θώκους που αυξάνουν ιλιγγιωδώς τα μηδενικά στους έσω και εξωχώριους λογαριασμούς σας.

Τιποτένιοι, μοιραίοι και άνανδροι θα περάσετε στην Ιστορία σαν τους χειρότερους Εφιάλτες των πέντε χιλιάδων χρόνων της φυλής μας.

Κατάπτυστοι, κυριολεκτικά και μεταφορικά, θα φέρετε το στίγμα του εθνικού προδότη εσείς και τα βλαστάρια σας και όλο σας το σόι.

Το αδίκημα σας δεν θα χαρακτηριστεί ‘’στιγμιαίο’’ ,όπως τότε που τη γλίτωσαν κάποιοι άλλοι προδότες- συνεργάτες μέσα στη γενική ευφορία των πανηγυρισμών της απαλλαγής.

Αυτοί που μας είναι καθισμένοι σήμερα στο σβέρκο σαν τραπεζίτες ,επιχειρηματίες, διαπλεκόμενοι και κρατικοδίαιτοι αιωνίως.

Στα μαύρα κατάστιχα καταχωρημένοι θα περιφέρεστε σαν τον Ισκαριώτη εκλιπαρώντας για αποκατάσταση της ιστορικής σας μνήμης εις μάτην.

Τα τριάκοντα αργύρια, που ούτε καν είχατε τη φιλοτιμία εκείνου να τα επιστρέψετε, θα γίνουν η θηλιά στους χοντρούς σβέρκους σας που θα σας στείλουν στη κόλαση των Ερινυών, των τύψεων και των ενοχών σας.

scholiastis.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ