2013-04-01 02:38:02
Φωτογραφία για Σοκ: Τον κρατούσαν αλυσοδεμένο σε θερμοκήπιο!
Αλυσοδεμένος εντοπίσθηκε το βράδυ του Σαββάτου ένας 21χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές που κρατούνταν όμηρος από ομοεθνείς του σε θερμοκήπιο στην περιοχή της Ηλείας.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, οι βασανιστές του αξίωναν το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ από τους συγγενείς του για να τον απελευθερώσουν και παρά το γεγονός ότι είχαν εισπράξει περίπου 2.000 ευρώ, συνέχιζαν να τον κρατούν και να τον χτυπούν με μπουκάλια απειλώντας τον με μπαλτά Το κουβάρι της περίεργης αυτής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται λίγο πριν από τις εννέα το βράδυ του Σαββάτου, όταν στο Αστυνομικό Τμήμα της Ανδραβίδας έφτασαν πληροφορίες ,σύμφωνα με τις οποίες ένας 21χρονος αλλοδαπός από το Μπαγκλαντές βρισκόταν φυλακισμένος από ομοεθνείς του.

Οι αστυνομικοί κινήθηκαν άμεσα και χωρίς να χάσουν πολύτιμο χρόνο, προσέγγισαν το σημείο που τους είχαν υποδείξει ως φυλακή του νεαρού άνδρα. Πράγματι, όταν μπήκαν μέσα στο θερμοκήπιο ήρθαν αντιμέτωποι με ένα πολύ σκληρό θέαμα.


Ο 21χρονος ήταν δεμένος με μία αλυσίδα στο πόδι από έναν πάσσαλο, σε πολύ κακή κατάσταση, καθώς ήταν εμφανή τα σημάδια από τον βασανισμό του. Οι αστυνομικοί αφού απελευθέρωσαν τον άτυχο άνδρα, ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Σύντομα οι ενέργειες τους απέδωσαν καρπούς, καθώς εντοπίσθηκε ένας 25χρονος, φερόμενος ως εγκέφαλος της ομάδας των απαγωγέων καθώς και δύο ακόμη άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 21χρονος κρατούνταν περισσότερες από επτά ημέρες στο παράπηγμα με ελάχιστη τροφή και διαρκή κακοποίηση.

Αρχικά οι δράστες αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των περίπου 800 ευρώ που είχε στην κατοχή και στη συνέχεια ζήτησαν 5.000 ευρώ από τους οικείους του θύματος στο Μπαγκλαντές για να τον απελευθερώσουν. Πράγματι οι τελευταίοι κατέβαλαν 2.000 ευρώ, ποσό ωστόσο που δεν ήταν αρκετό για τους απαγωγείς που συνέχιζαν να κρατούν τον 21χρονο φυλακισμένο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, όπου τους ασκήθηκαν κατηγορίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αρπαγής, της παράνομη κατακράτηση της εκβίασης και της ληστείας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Δίκαιο το αποτέλεσμα»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Δίκαιο το αποτέλεσμα»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ