2013-03-31 21:49:35
Φωτογραφία για Δίχως νικητή το ντέρμπι
Τα ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ έχουν συνήθως γκολ και θέαμα. Το σημερινό ήταν η εξαίρεση κι ας ελπίσουμε μια κακή παρένθεση Οι δύο ομάδες μονομάχησαν σκληρά επί 90 λεπτά, αλλά κανείς δεν βγήκε νικητής. Ο μεν Ολυμπιακός είχαν τον έλεγχο και την κατοχή αλλά δεν κατάφερε να τα εκμεταλλευτεί, ενώ ο δε ΠΑΟΚ έπαιξε εξαιρετική άμυνα, όμως δεν βρήκε την κατάλληλη στιγμή να χτυπήσει στην αντεπίθεση.

Κάπως έτσι λοιπόν το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, σ' ένα παιχνίδι όπου οι ευκαιρίες ήταν μονάχα κάποια μακρινά (κυρίως) σουτ και το μοναδικό που πρέπει να κρατήσουμε είναι η ανασταλτική λειτουργία του ΠΑΟΚ.

Οι Πειραιώτες και οι Θεσσαλονικείς τελείωσαν τις μεταξύ τους μονομαχίες στο πρωτάθλημα με δύο ισοπαλίες και πιθανότατα να τα ξαναπούν στον τελικό του Κυπέλλου, όπου θέλουν δεν θέλουν θα υπάρξει νικητής και τροπαιούχος.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Μέγιερι, Παπάζογλου, Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας, Μανιάτης, Φέισα, Μασάντο (70' Φουστέρ), Βλαχοδήμος (60' Φετφατζίδης), Αμπντούν (79' Μήτρογλου), Τζιμπούρ.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Σίλντενφελντ, Κατσουράνης, Λίνο, Λόρενς, Κάτσε, Καμαρά (90+' Ρομπέρ), Ολίσε (76' Βούκιτς), Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (73' Φωτάκης).
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ