2013-03-31 19:12:03
Φωτογραφία για O γιος του Σουλεϊμάν και της Χουρέμ για τον οποίο κόβουν φλέβες η Τουρκάλες
Είναι νέος, ωραίος κι αναμένεται να κλέψει τις καρδιές του γυναικείου πληθυσμού. Μετά τον Μαλκότσογλου Μπαλί Μπέη που έκανε τις γυναίκες να παραληρούν στο πέρασμά του, σειρά έχει τώρα ο Γκιουρμπέι Ιλερί (Gurbey Ileri), που θα ενσαρκώσει το ρόλο του Μεχμέτ, του πρωτότοκου γιου της Χουρέμ και του Σουλεϊμάν.

Ο Γκιουρμπέι Ιλερί γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 1988 στην Κωνσταντινούπολη και αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Μπεϊκέντ. Αν και είναι μόλις 24 χρόνων και η εμπειρία του στο χώρο της τηλεόρασης δεν είναι μεγάλη, τον εμπιστεύτηκαν να υποδυθεί τον αγαπημένο γιο της Χουρέμ, η οποία ευελπιστεί να τον δει στο θρόνο.

Οταν κάποια στιγμή ο Σουλεϊμάν εξασκείται στο σπαθί με τον Μεχμέτ και τον νικά τον φέρνει κοντά του και του λέει ότι όταν γεννήθηκε είδε όνειρο ότι κοιμόταν στο θρόνο του δίνοντάς του να καταλάβει ότι θέλει να πάρει τη θέση του όταν πεθάνει. Ομως το όνειρο της Χουρέμ και του Σουλεϊμάν δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ αφού μια αρρώστια πήρε τη ζωή του Πρίγκιπα Μεχμέτ. Η καρδιά του Σουλεϊμάν ράγισε. Αρνιόταν επί τρεις μέρες να δώσει το δώμα του γιου του για ταφή και στη μνήμη του γιου του έκτισε ένα μεγάλο τζαμί.

Πηγή: tvzapping
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βέροια - Κέρκυρα 2-0
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βέροια - Κέρκυρα 2-0
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ