2013-03-31 13:04:05
Φωτογραφία για Κόβει το... κεφάλι του Φάμπρι ο Παναθηναϊκός μετά την πρωτοφανή δήλωση του Ισπανού για παίκτες χωρίς αρχ...
Ο Φάμπρι εμφανίζεται "τελειωμένος" από τον Παναθηναϊκό μετά τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πλατανιά.

Ο Ισπανός τα έβαλε με τους παίκτες και αυτό δεν άρεσε ούτε στη διοίκηση αλλά ούτε στους ίδιους του ποδοσφαιριστές οι οποίοι βγήκαν από τα... ρούχα τους.

Ο Καρνέζης ήταν αυτός που μίλησε στον προπονητή του στα αποδυτήρια και του εξέφρασε τη δυσαρέσκεια όλων: "Τι είναι αυτά τα πράγματα που είπες. Δεν είναι δυνατόν να μιλάς έτσι για εμάς. Θα πρέπει κι εσύ να αναλάβεις τις ευθύνες σου, να ανακαλέσεις τα όσα είπες εναντίον των παικτών.

Αυτό που έκανες είναι απαράδεκτο για προπονητή. Είμαστε μια ομάδα όλοι και πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Δεν είναι δυνατό να ρίχνεις πάνω μας τις ευθύνες. Όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε. Δες τις προπονήσεις που μας κάνεις. Έχουμε κάνει προσπάθειες. Εγώ, ο Σεϊταρίδης και όλα τα παιδιά να είμαστε ενωμένοι για να πετύχουμε ό,τι καλύτερο για τον Παναθηναϊκό κι εσύ κάθεσαι και λες τέτοια απαράδεκτα πράγματα.

Δεν είναι δυνατό μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα να ρίχνουμε ευθύνη, ο ένας στον άλλον. Έτσι λειτουργούν οι προπονητές; Βρίζοντας τους παίκτες;"

Ο Ισπανός τεχνικός το μόνο που είπε στον Καρνέζη ήταν να ηρεμήσει ενώ ο Βασίλης Κωνσταντίνου προσπάθησε να εκτονώσει την ένταση και τα κατάφερε, αλλά το κλίμα για τον Φάμπρι είναι βαρύ.
πηγή
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ