2013-03-31 09:38:29
Φωτογραφία για ΚΑΜΑΡΑ : ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Αμπντούλ Καμαρά τόνισε πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για το διπλό επί του Ολυμπιακού, επισημαίνοντας ότι άπαντες γνωρίζουν τι σημαίνουν αυτά τα παιχνίδια.

Ο μέσος από τη Γουινέα σκόραρε την προηγούμενη αγωνιστική επί του Παναθηναϊκού, ανοίγοντας το δρόμο για τη μεγάλη νίκη του Δικεφάλου του Βορρά και την Κυριακή θα ζήσει την πρώτη του εμπειρία από ντέρμπι και με τον Ολυμπιακό. Όπως δηλώνει σε τέτοια παιχνίδια, το γόητρο δίνει έξτρα κίνητρο στους παίκτες, σημειώνοντας πως οι ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» θα δώσουν όλες τις δυνάμεις τους για τη νίκη.

«Πάνω απ' όλα σε παιχνίδια όπως αυτό, μετράει το γόητρο και αυτό αποτελεί κίνητρο για την κατάκτηση της νίκης. Ξέρουμε ότι απέναντι στον Ολυμπιακό τα παιχνίδια είναι πάντοτε διαφορετικά από τα υπόλοιπα που έχουμε δώσει», είπε αρχικά ο 23ρονος άσος στη «Real» και πρόσθεσε:

«Προερχόμαστε από ένα σερί καλών αποτελεσμάτων και δουλεύουμε σε φουλ ρυθμούς για να είμαστε έτοιμοι και δυνατοί στο συγκεκριμένο αγώνα. Είναι σίγουρο ότι θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό, καθώς γνωρίζουμε τι σημαίνει ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Logitech: Νέα Gaming πληκτρολόγια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Logitech: Νέα Gaming πληκτρολόγια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ