2013-03-31 09:30:04
Φωτογραφία για «Πράσινες» ματιές σε Γιαννιώτα, Κοροβέση
Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού παραμένει όπως φαίνεται ο Γιάννης Γιαννιώτας, ενώ οι «πράσινοι» φέρονται να «ζαχαρώνουν» και τον Νίκο Κοροβέση.

Μπορεί ο Ούγκο Βαρέλα να «χτενίζει» την πορτογαλική αγορά για την ενίσχυση του Τριφυλλιού, ωστόσο στον Παναθηναϊκό δεν παύουν να έχουν στραμμένη την προσοχή τους και σε Έλληνες παίκτες. Μία περίπτωση για την οποία παραμένουν «ζεστοί» οι «πράσινοι», είναι αυτή του Γιάννη Γιαννιώτα, ενώ πολύ σοβαρά εξετάζεται και ο Νίκος Κοροβέσης, σύμφωνα με τη «Real».

Σε ό,τι αφορά το νεαρό επιθετικό του Άρη που μετράει 5 γκολ σε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, είναι γνωστό το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού εδώ και καιρό, ενώ παρά το γεγονός πως έχει ακόμα συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς, η ρήτρα του είναι αρκετά χαμηλή (150.000 ευρώ). Από το στρατόπεδο του Τριφυλλιού μάλιστα φέρονται να διαρρέουν πως τα έχουν βρει με τον παίκτη και το μόνο που απομένει είναι η αποδέσμευσή του από τους «κίτρινους».

Σχετικά με τον Κοροβέση που δεσμεύεται με τον ΠΑΣ ως το 2014, δείχνει να είναι πιο εύκολη περίπτωση, αφού ο ΠΑΣ δεν θα έχει πιθανότατα υψηλές απαιτήσεις. Ο 22χρονος μέσος με 5 γκολ σε 22 εμφανίσεις στη φετινή Σούπερ Λιγκ, είναι μεταξύ αυτών που έχουν ξεχωρίσει στην εκπληκτική πορεία των Ηπειρωτών και στον Παναθηναϊκό εκτός των άλλων, θέλουν να επενδύσουν σε νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές.

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στις διακοπές πάμε… Κύπρο!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στις διακοπές πάμε… Κύπρο!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ