2013-03-30 22:10:40
Φωτογραφία για ΠΩΣ... ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑ PLAY OFFS! *PHOTOS*
«Οι παίκτες μου δεν έχουν τη δυνατότητα ούτε και το επίπεδο για να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση». Αυτή τη δήλωση έκανε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φάμπρι, μετά την ήττα με 1-0 από τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ.

Μπορεί ο Φάμπρι να το παραδέχεται, μπορεί ο Πλατανιάς να πέταξε τους "πράσινους" από το κύπελλο, να τους έχει νικήσει ήδη δυο φορές και όπως όλα δείχνουν να τους πετάει κι από την Ευρώπη, αφού δύσκολα θα προλάβουν πλέον τoν ΠΑΣ Γιάννινα στο κυνήγι της 5άδας, αλλά... τα "πράσινα" ΜΜΕ καλά κρατούν! Στην κλάψα!

Αποχαιρετούν μεν τα play offs ή τη... ζωή, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, αλλά δεν ξεχνούν την προσφιλή τους συνήθεια της κλάψας για πέναλτι από χέρι του Ποτουρίδη (δηλαδή πάλι ο Ολυμπιακός φταίει;). Όπως και να έχει η ουσία δεν αλλάζει και ο Πλατανιάς έχει απέναντί τους το "3Χ3". Τώρα αν αυτοί παλεύουν να βγουν... πέμπτοι μάλλον είναι αυτό που θα έπρεπε να τους απασχολήσει αλλά... Η κλάψα είναι πιο εύκολη!


Και κάπου εδώ κολλάει το κλασικό... NEXT YEAR!!!

Α! Ενδιάμεσα έχει και Καραϊσκάκη ε; Κρατήστε κανένα χαρτομάντιλο και για τότε! Θα σας χρειαστεί!

Ας δούμε πως αντιμετώπισαν τα "πράσινα" ΜΜΕ τη νέα φάπα από το... ερυθρόλευκο "τριφύλλι":

leoforos.gr:

Αντίο... ζωή!

Ο Παναθηναϊκός έκανε δώρο στον Πλατανιά (0-1) και πλέον ο στόχος των play off φαντάζει Γολγοθάς. Ο Τριτσώνης έκλεισε τα μάτια σε πεντακάθαρο πέναλτι.

prasinanea.gr:

Αντίο... πλέι οφ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 1-0 από τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ, πέταξε στα σκουπίδια το δώρο από την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα και λέει αντίο στα πλέι οφ καθώς η διαφορά από την ομάδα των Ιωαννίνων παρέμεινε στους τρεις πόντους με μια αγωνιστική λιγότερη πλέον και τον ΠΑΣ να έχει πιο εύκολο πρόγραμμα. Ο Τριτσώνης έκλεισε τα μάτια σε χέρι του Ποτουρίδη.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ