2013-03-30 19:19:08
Φωτογραφία για Πάτρα: «Mπραβιλίκι» σε αθλητικά σωματεία! Απείλησαν Πρόεδρο ομάδας πως… θα του προκαλέσουν ζημιές
Νέο «φρούτο» προέκυψε στη πιάτσα της νύχτας, αφού κύκλωμα μπράβων κτυπάει πλέον την πόρτα, ακόμα και αθλητικών σωματείων της περιοχής!

Αδίστακτοι φουσκωτοί δεν διστάζουν να ζητάνε χρήματα από προέδρους ομάδων, με το πρόσχημα της προστασίας των αθλητικών τους εγκαταστάσεων!

Τελευταίο θύμα της συγκεκριμένης συμμορίας, γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής, με πολύ σημαντικό όνομα στην αγορά, στον οποίο προσπάθησαν να πουλήσουν προστασία.

Όπως αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Κ», τον συγκεκριμένο Αχαιό πρόεδρο ομάδας καλαθοσφαίρισης της ΕΣΚΑ-Η, προσέγγισε πρόσφατα ομάδα ανθρώπων της νύχτας, που έχουν αναφορά στο χώρο των πολεμικών τεχνών, αλλά και των δυναμικών αθλημάτων.

Αφού τον ενημέρωσαν ότι η γενικότερη οικονομική εξαθλίωση, έχει οδηγήσει διαφόρους επιτήδειους να «κτυπούν» αθλητικές εγκαταστάσεις στην περιοχή, είτε για κλοπή σιδήρου και χαλκού, είτε για κλοπή αθλητικού υλικού, προσφέρθηκαν να του παράσχουν ασπίδα προστασίας.


Και φυσικά με το αζημίωτο… Για τις «υπηρεσίες» τους, του έκοψαν μηνιαία ταρίφα 350 ευρώ, υποσχόμενοι ότι «στο εξής, θα έχει το κεφάλι του ήσυχο!».

ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ «ΜΗΝΥΜΑ»

Πλην όμως, η αντίδραση του προέδρου της ομάδας, δεν ήταν η αναμενόμενη γι αυτούς: Χωρίς να δειλιάσει στιγμή, όχι μόνο αρνήθηκε να ενδώσει στις απαιτήσεις τους, αλλά περνώντας στην αντεπίθεση, τους απείλησε ότι θα προσφύγει στην Αστυνομία.

Τότε ήταν που η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε επικίνδυνα και οι «φουσκωτοί», άλλαξαν «τροπάρι»: Άρχισαν πλέον ευθέως και χωρίς μισόλογα, να τον προειδοποιούν ότι σε περίπτωση που δεν συναινέσει στις αξιώσεις τους, «θα υπάρχει πρόβλημα».

Μπροστά όμως στην αποφασιστικότητα του επιχειρηματία και προέδρου, που συνέχισε να είναι ανένδοτος, η ομάδα των «προστατών» αποχώρησε από το κατάστημά του.

Την επόμενη ημέρα όμως, φρόντισε να στείλει το μήνυμά της: Τα μέλη της ομάδας πηγαίνοντας για προπόνηση, βρήκαν σπασμένα τα τζάμια των ιδιόκτητων αθλητικών εγκαταστάσεων τους! Όπως όλα δείχνουν, ήταν δουλειά της συγκεκριμένης ομάδας των εκβιαστών, που θέλησαν έτσι να «συνετίσουν» τον πρόεδρο, αλλά και να στείλουν εύληπτο μήνυμα σε άλλους προέδρους ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

Όπως είναι πλέον ξεκάθαρο, οι ομάδες των «φουσκωτών», που κατά κύριο λόγο συντίθενται από νέα «φυντάνια», έχουν βάλει στόχο τα αθλητικά σωματεία, που έχουν στο τιμόνι τους, εύρωστους οικονομικά επιχειρηματίες της περιοχής.

Και αυτό, γιατί πλέον ο χώρος των νυκτερινών κέντρων, έχει ξοφλήσει. Η λιγοστή κίνηση στα μπουζουξίδικα, έχει περιορίσει και την δική τους «πίτα». Έτσι όλα δείχνουν, ότι μετά τα περίπτερα και τα ταχυφαγεία, που μπήκαν στη συνέχεια στο μάτι των εκβιαστών, τώρα ήρθε η σειρά των ομάδων.

Όπως φαίνεται, το ματς εξελίσσεται σε «ντέρμπυ»…

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ