2013-03-30 16:00:10
Φωτογραφία για ΒΟΛΦ : ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ, ΠΑΡΑ ΑΝΟΗΤΟΙ
Την άποψη ότι είναι προτιμότερο να υπάρχουν εντολές μέσα σε μία ομάδα, παρά να προβαίνουν σε ανόητες κινήσεις εξέφρασε ο Τοτο Βολφ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Την υπεράσπιση της απόφασης της Mercedes να μην επιτρέψει στον Νίκο Ρόσμπεργκ να προσπεράσει τον έτερο πιλότο της ομάδας, Λιούις Χάμιλτον, παρά το γεγονός ότι ήταν πιο γρήγορος ανέλαβε ο Τότο Βολφ.

Ο ισχυρός άνδρας της Mercedes τόνισε πως προτιμά να υπάρχουν εντολές μέσα σε μία ομάδα, παρά να φαίνονται ανόητοι με μία ενδεχόμενη σύγκρουση κατά τη διάρκεια μιας… οικογενειακής προσπέρασης.

«Ο Ρόσμπεργκ σίγουρα κατά βάθος δεν είναι χαρούμενος με αυτό. Φανταστείτε αν οι δύο Red Bull είχαν επαφή κατά τη διάρκεια της προσπέρασης του Φέτελ, θα φαινόντουσαν ανόητοι, θα ήταν ανόητος. Έτσι εμείς διαλέξαμε μία πιο διαλλακτική προσέγγιση», ήταν τα λόγια του Βολφ, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Το θέμα λύθηκε μετά τον αγώνα. Ο Ρος και εγώ συζητήσαμε με τους πιλότους και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Έχουμε δύο ομόσταβλους που έχουν πολύ καλές σχέσεις».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ