2013-03-30 10:16:41
Φωτογραφία για «H Μichelin μένει στην Ελλάδα»
«H Μichelin δεν αποχωρεί από την Ελλάδα, δεν πρόκειται να κλείσει την ελληνική θυγατρική της όπως και καμία άλλη θυγατρική στην Ευρώπη. Η ελληνική αγορά είναι πολύ σημαντική για τον όμιλο - είμαστε leaders στην ελληνική αγορά και leaders σκοπεύουμε να μείνουμε».

Αυτή είναι η απάντηση του κ. Νταβίντ Γιαν γενικού διευθυντή της Ελαστικά Μichelin στη φημολογία της περασμένης εβδομάδας περί αποχώρησής της από την ελληνική αγορά, με αφορμή την επιστολή που έστειλε ο ίδιος σε συνεργάτες της εταιρείας για τις οργανωτικές αλλαγές που επιχειρεί ο όμιλος σε πανευρωπαϊκό, ωστόσο, επίπεδο. Ο νέος σχεδιασμός περιλαμβάνει τη δημιουργία νέων εμπορικών περιοχών στην Ευρώπη για τη μεγάλη πολυεθνική των ελαστικών, με την Ελλάδα να εντάσσεται στη νέα περιοχή της «Νότιας - Κεντρικής Ευρώπης», η οποία θα έχει έδρα το Βουκουρέστι.

Στην αποκλειστική του συνέντευξη προς το «Κ» ο κ. Γιαν δίνει τέλος στη φημολογία και ξεκαθαρίζει τις επόμενες κινήσεις της ελληνικής θυγατρικής, η οποία, μάλιστα, με πωλήσεις της τάξεως των 75 εκατ. ευρώ το 2011, είναι στην πρώτη θέση της κατάταξης στην εγχώρια αγορά των ελαστικών.

Διαβάστε την σχετική συνέντευξη στο... kerdos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ