2013-03-30 08:00:05
Φωτογραφία για “X”, το νέο album του Chris Brown
Μόλις λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση πως ηχογραφούσε το νέο του album, ο Chris Brown θα κυκλοφορήσει το πρώτο single και video του την 1η Απριλίου.

Το lead single θα λέγεται “Fine China” και σύμφωνα με τα λεγόμενα του τραγουδιστή, πρόκειται για ένα uptempo τραγούδι που αναφέρεται στο καθορισμό των ικανοτήτων μιας γυναίκας. Είναι ένα από τα πέντε κομμάτια, που ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής «δημοσίευσε» κατά τη διάρκεια ενός sneak peek από το έκτο album του, την περασμένη εβδομάδα στο Glenwood Studios της Καλιφόρνια. Με τον τίτλο “X”, το νέο του album έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στα τέλη Αυγούστου / αρχές Σεπτεμβρίου.

«Ήθελα να «αγγίξω» μουσικά τον Michael Jackson, τον Stevie Wonder και τον Sam Cooke» δήλωσε ο Brown για το νέο του single, «και να ενσωματώσω αυτές τις επιρροές με το νέο.» Η παραγωγή του τραγουδιού έγινε από τους Roccstar και PK, “Fine China” γράφτηκε από τον Brown, Roccstar, Eric Bellinger και τον Sevyn
. Επίσης, στο νέο του album , “X” ο Chris Brown συνεργάζεται με τον Timbaland και τον Danja, με τους οποίους συνεργάστηκε και στο προηγούμενο album του, “Fortune”. Στο “Χ”, ακόμη, ο Brown συνεργάζεται με τον Diplo (είχαν ξανασυνεργαστεί στο “F.A.M.E.”), τον BAM, τον Drumma Boy, τον CP Dubb, τους Mel και Mus, τον Verse Simmonds και τον Camper.

Αυτά είναι μερικά από τα τραγούδια του Brown που θα συμπεριληφθούν στο νέο του album :

“Autumn Leaves”: Παραγωγή από τον BAM και συν-γράφτηκε από τον Brown και Roccstar. Είναι είναι ένα συναισθηματικό, χαλαρό τραγούδι που μιλά για τη ζωή και την αγάπη. Πιθανώς να αποτελέσει το δεύτερο single του. Στο τραγούδι θα συμμετέχει ,επίσης, ο Kendrick Lamar.

“Χ”: Το ομώτιτλο με το album τραγούδι, είναι παραγωγή του Diplo και αναφέρεται στο να αφήνουμε το παρελθόν και να προχωρούμε τη ζωή μας μπροστά. «Το μπάσο θα διαπεράσει ο στήθος σας» σημειώνει ο Brown, ο οποίος έγραψε το κομμάτι μαζί με τους Roccstar, Sevyn και Dewaine Whitmore Jr.

“Lady in Dress Glass”: Μια αλληγορία που μιλά για το να είναι πληγωμένος, χωρίς ωστόσο, να σε αφήσει να αναζητήσεις την αγάπη και πάλι (“I can see through you”). Η παραγωγή είναι του Camper, ενώ την μπαλάντα έγραψαν ο Brown με τον Sam Hook.

“Add Me In”: Ένα τραγούδι με επιρροές από Wonder και Cooke, uptempo, στο οποίο ο Brown ρωτά “”What’s the problem, girl?” προκειμένου να προσελκύσει το ενδιαφέρον μια γυναίκας. H παραγωγή είναι του Danja, ενώ το τραγούδι έγραψαν ο Brown με τους Roccstar και Bellinger.

«Θέλω στο album αυτό να ξεφύγω από την eurodance μουσική και γενικώς τα dance κομμάτια. Η μουσική που θέλω να δημιουργήσω σε αυτό το album θα μοιάζει με τη μουσική των ‘80s και ‘90s. Ο Jackson και ο Steve Wonder με ενέπνευσαν πάρα πολύ σε αυτό το album, χωρίς βέβαια να τους έχω αντιγράψει, αφού προσπαθώ συνεχώς να προσθέτω νεανικά στοιχεία της σύγχρονης pop και R&B.» είπε ο Brown σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Κλείνοντας, ο Brown είπε : Έγραψα ένα τραγούδι για την Rihanna που λέγεται “Put It Up” στο οποίο συμμετέχει και η ίδια. Ακόμα, όμως, δεν ξέρουμε αν θα το επιλέξουμε για το album, καθώς τα τραγούδια είναι αμέτρητα. Μπορεί να το επιλέξουμε, μπορεί όχι. Αλλά επειδή την βλέπω να το θέλει πολύ, είναι μεγάλη η πιθανότητα.»

www.tralala.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ