2013-03-30 06:21:04
Φωτογραφία για Μύθοι και αλήθειες για την εκγύμνασή των κοιλιακών
Οι πιο δημοφιλείς μύθοι για την εκγύμναση των κοιλιακών και τι πρέπει να προσέξουμε για να πετύχουμε το στόχο μας.

Διαβάστε τους τρεις μύθους για τους κοιλιακούς:

1. Μύθος:Οι ασκήσεις των κοιλιακών «καίνε» το λίπος της κοιλιάς

Αλήθεια: Γυμνάζοντας τους συγκεκριμένους μύες θα βελτιώσουμε την αντοχή τους και την δύναμη, αλλά δεν θα κάψουμε το λίπος από την συγκεκριμένη περιοχή. Ο μοναδικός τρόπος για να χάσουμε λίπος από την κοιλιά είναι να μειώσουμε το συνολικό σωματικό λίπος. Ο πιο υγιής τρόπος για να το πετύχουμε αυτό είναι να συμπεριλάβουμε στο πρόγραμμά μας ασκήσεις όπως (αερόμπικ, ασκήσεις ενδυνάμωσης και ευλυγισίας) μαζί με μια σωστή διατροφή χαμηλή σε θερμίδες.

2. Μύθος: Ο οποιοσδήποτε μπορεί να έχει μια επίπεδη κοιλιά

Αλήθεια: Δεν μπορούν να έχουν όλοι επίπεδη κοιλιά. Οι γυναίκες κυρίως τείνουν να αποθηκεύουν λίπος στο κάτω μέρος της κοιλιάς κάνοντας αυτές να υποφέρουν από πρηξίματα και άλλα. Μπορείτε να κάνετε άσκηση και να μειώσετε το λίπος αλλά δεν μπορείτε να επιλέξετε σε ποια περιοχή του σώματος θα το χάσετε. Η ηλικία, τα γονίδια, το φύλο…. όλα αυτά δείχνουν πως θα είναι το σώμα σας και στην προκειμένη περίπτωση η κοιλιά σας


3. Μύθος: Οι πολλές επαναλήψεις βοηθούν στο πιο γρήγορο και καλό αποτέλεσμα

Αλήθεια: Κάνετε πολλούς κοιλιακούς διότι δεν εκτελείτε σωστά τις ασκήσεις.Εκτελέστε αργά και συγκεντρωθείτε στην τεχνική της άσκησης και στην σωστή εκτέλεσή της. Οι πολλές επαναλήψεις δεν έχουν νόημα οι σωστές έχουνε.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ