2013-03-30 01:21:03
Φωτογραφία για Στις 6 Μαΐου θα ανοίξει το σύστημα για την υποβολή του Ε5
Στις 6 Μαΐου θα ανοίξει το σύστημα για την υποβολή του Ε5. Αυτό έγγραψε στο Twitter ο ΓΓΠΣ κος Χ. Θεοχάρης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση φορολογούμενου.

Επίσης σε άλλο tweet αναφέρει για το Ε1 ότι ακόμα σχεδιάζεται και πιθανόν να είναι έτοιμο μέσα στον Μάιο.

Με ανακοίνωση του το Υπουργείο Οικονομικών έδωσε παράταση στην υποβολή της Οριστικής Δήλωσης του Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών (έντυπο Ε7).

Συγκεκριμένα, με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών Γεωργίου Μαυραγάνη παρατείνεται μέχρι και την 28η Ιουνίου 2013 η προθεσμία υποβολής της Οριστικής Δήλωσης Απόδοσης Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών (Έντυπο Ε7-Φ-01.015), της Οριστικής Δήλωσης Απόδοσης Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών (Έντυπο Ε12-Φ-01.015 Α) από αμοιβές που καταβλήθηκαν σε αξιωματικούς και μέλη κατώτερου πληρώματος πλοίου και της βεβαίωσης αποδοχών ή συντάξεων.

Επίσης, δίνεται νέα προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος για τους υπόχρεους της παραγράφου 4 του άρθρου 2 του ΚΦΕ (Ο.Ε., Ε.Ε., κοινωνίες, κοινοπραξίες, κλπ.), που προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 64 του ΚΦΕ.

Οι δηλώσεις των ανωτέρω υπόχρεων υποβάλλονται υποχρεωτικά με τη χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου επικοινωνίας μέσω διαδικτύου.

H προθεσμία υποβολής τους και ανεξάρτητα από το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ τους, η οποία λήγει στις 15 Απριλίου 2013, παρατείνεται έως και τις 31 Μαίου 2013.
newmoney.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ