2013-03-29 23:44:53
Φωτογραφία για ΠΑΡΑΛΙΓΟ... ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΙΤΟΛΟ - ΤΟΤΣΕ!
«Άναψαν τα αίματα» το μεσημέρι της Παρασκευής στην Παιανία με τον Βίκτορ Βιτόλο και τον Χοσέ Τοτσέ να έρχονται στα χέρια, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr". Το επεισόδιο, πάντως, δεν κατέληξε σε χειροδικία ούτε είχε έκταση. Είχε, όμως, ένταση.

Αφορμή για το επεισόδιο στάθηκε η ενέργεια του βοηθού του Φάμπρι, Φερέιρα Κινγκ να διώξει τον Μπρούνο Φορναρόλι από την αίθουσα προβολής DVD όπου βρίσκονταν όλη η ομάδα για να παρακολουθήσει στιγμιότυπα αγώνων του Πλατανιά, επειδή μιλούσε.

Η ενέργεια του Κινγκ έφερε την αντίδραση του Τοτσέ. «Κόουτς δεν νομίζω ότι ήταν σωστό αυτό που έγινε. Επικεντρώθηκαν οι παρατηρήσεις και τελικά τιμωρήθηκε ο Φορναρόλι για κάτι που κάναμε όλοι αφού όλοι μιλούσαμε. Φταίμε όλοι, όχι ένας», ήταν τα λόγια του Τοτσέ στον Φάμπρι.

Τα λόγια του όμως δεν ήχησαν καλά στα αυτιά του Βίκτορ Βιτόλο. «Τι είναι αυτά που λες; Να μιλάς για τον εαυτό σου», είπε ο Βιτόλο και άρχισε να «λούζει» τον συμπαίκτη του με διάφορες βρισιές ενώ κινήθηκε για να τον χτυπήσει.

Ο Τοτσέ έκπληκτος προσπάθησε να προστατευτεί αλλά τελικά οι ψυχραιμότεροι τράβηξαν μακριά τον Βιτόλο προτού γίνει κάτι χειρότερο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ