2013-03-29 16:19:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Η Σάσα Μπάστα και ο Αλέξανδρος Νότας του X Factor από απόψε στο Romeo+
Με ανανεωμένο καλλιτεχνικό σχήμα ξεκινά από σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013 το βράδυ, το νυχτερινό κέντρο Romeo+ Live, στην οδό Πανεπιστημίου 370, στο Προάστιο στην Πάτρα, το ανοιξιάτικο μουσικό του πρόγραμμα.

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, θα εμφανίζεται το νέο σχήμα που είναι ιδιαίτερα νεανικό και απαρτίζεται από τη γνωστή τραγουδίστρια, μοντέλο και τηλεπερσόνα Σάσα Μπάστα, η οποία και είχε ξαναεμφανιστεί στην Πάτρα και είχε ξανασυνεργαστεί με επιτυχία με το Romeo+, καθώς και τον Αλέξανδρο Νότα που το ευρύ κοινό γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή του στο μουσικό ριάλιτι X Factor, τον Γιώργο Χατζάκη και τους Μίνα Ευαγγέλου, Έλενα Κουρτούμη, Σπύρο Νιάχο και Μαριάννα Βούλγαρη.

Ο 33χρονος Αλέξανδρος Νότας μετά την Πάτρα αναμένεται να συμμετάσχει και στο νέο καλλιτεχνικό σχήμα του Romeo στην Αθήνα κοντά στους Νίκο Μακρόπουλο, Στέλλα Καλλή και Κωνσταντίνο Γαλανό, ο οποίος επίσης εμφανίστηκε πρόσφατα στο Romeo+ της Πάτρας.


Ο Αλέξανδρος Νότας αξίζει να σημειωθεί ότι επέστρεψε δριμύτερος στις καλλιτεχνικές του υποχρεώσεις μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε (είχε υποστεί ολική ρήξη μηνίσκου και έκανε αρθροσκόπηση).

Επίσης στην Πάτρα ο Αλέξανδρος Νότας έρχεται φρέσκος μετά τις δύο εμφανίσεις που έκανε σε αίθουσα εκδηλώσεων στο Τορόντο του Καναδά. Όπως διαβάσαμε στο σάιτ gossip.tv, ο Αλέξανδρος Νότας που συνδυάζει την ωραία λαική φωνή με το γοητευτικό παρουσιαστικό, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και οι Έλληνες ομογενείς της Αμερικής και του Καναδά διασκέδασαν με το πρόγραμμα που τους είχε ετοιμάσει.

Εκεί, μάλιστα συνάντησε και την τραγουδίστρια Νίκη Πόντε με την οποία ήταν μαζί και στο X-Factor.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ