2013-03-29 13:52:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Aπίστευτες ουρές και ταλαιπωρία σήμερα στη ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων
Τεράστιες ήταν οι ουρές με πολίτες που περίμεναν στα γραφεία της ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων της Πάτρας σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013, τελευταία εργάσιμη μέρα του μήνα Μαρτίου, για να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, να ρωτήσουν ή να προβούν σε κάποιο διακανονισμό.

Η ουρά που είχε σχηματιστεί στο ισόγειο του κτιρίου της ΔΕΗ ήταν άνευ προηγουμένου ενώ το αξιοσημείωτο ήταν ότι η κίνηση είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί. Την ίδια ώρα προ αρνητικής εκπλήξεως βρίσκονται ολοένα και περισσότεροι συναλλασσόμενοι αυτό το διάστημα καθώς οι νέοι λογαριασμοί της ΔΕΗ που στάλθηκαν, σε πολλές περιπτώσεις είναι "φουσκωμένοι" λόγω και της ισχύος των νέων αυξημένων τιμολογίων του ηλεκτρικού ρεύματος αλλά και των δόσεων του χαρατσιού (εν προκειμένω η 4η δόση του Ενιαίου Τέλους Ακίνητης περιουσίας) που δεν λέει να τελειώσει και που προβλέπεται δυστυχώς να παραμείνει σε ισχύ και το 2013.

Άγνωστο δε είναι τί θα γίνει το 2014 ενώ για την έκπτωση ανάλογα της αντικειμενικής αξίας του ακινήτου που ακούστηκε για 20%, τώρα οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για μείωση της τάξης μόλις του 10%.


Ουρές είχαν σχηματιστεί και στα καταστήματα του ΟΤΕ όπως στη Δημ. Γούναρη ενώ ελαφρώς καλύτερα ήσαν τα πράγματα στις ΔΟΥ. Ευτυχώς στη Γ’ ΔΟΥ Πάτρας σήμερα δεν υπήρχαν μεγάλες ουρές και η εξυπηρέτηση στα ταμεία του 2ου ορόφου ήταν σχεδόν άμεση.

Να σημειωθεί ότι τα τελευταία τουλάχιστον δύο χρόνια η ταλαιπωρία των πολιτών στα υποκαταστήματα της ΔΕΗ αλλά και στα δημαρχεία και τις εφορίες, τείνει να γίνει καθημερινό φαινόμενο.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ