2013-03-29 13:34:30
Φωτογραφία για «Βούρκωσε» ο αποχωρών Διοικητής της ΣΜΥ Τρικάλων
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων, η τελετή παράδοσης –παραλαβής της Διοίκησης της Σχολής.

Ο αποχωρών Διοικητής Δημήτρης Μπίκος όπως κατέγραψε το trikalanews.gr «βούρκωσε» όταν κατά την Ημερήσια Διαταγή, αναφέρθηκε στην σχέση που απέκτησε με το προσωπικό και τους σπουδαστές της Σχολής, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τις τοπικές Αρχές και την τοπική κοινωνία που έχουν «αγκαλιάσει» την Σχολή.

Στην δική του ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής, ο νέος Διοικητής της Σχολής και μέχρι χθες Υποδιοικητής της ΣΜΥ Ευάγγελος Τραγαζίκης, στάθηκε στην άριστη συνεργασία που είχε με τον κ. Μπίκο και αφού τον επαίνεσε για τον τρόπο διοίκησης της Σχολής, ζήτησε την στήριξη όλων για να συνεχιστεί η αναβάθμιση της ΣΜΥ.

Η εκδήλωση τελετής-παραλαβής τελέστηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιο, παρέστη ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ, οι βουλευτές του Νομού Τρικάλων της Ν.Δ. Ηλίας Βλαχογιάννης, Κώστας Σκρέκας και Μιχάλης Ταμήλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, οι Δήμαρχοι Τρικκαίων και Καλαμπάκας Χρήστος Λάππας και Δημήτρης Σακελλαρίου, περιφερειακοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ