2013-03-29 12:50:32
Φωτογραφία για ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ... ΚΑΒΓΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΝΑΟΥΤΟΒΙΤΣ (ΒΙΝΤΕΟ & PHOTOS)
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος «πλακώθηκε» στην προπόνηση της Βέρντερ Βρέμης με τον συμπαίκτη του, Μάρκο Αρναούτοβιτς, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί και το οποίο προέρχεται από ρεπορτάζ γερμανικού καναλιού που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "onsports.gr", αφορμή του καβγά ήταν ένα μαρκάρισμα του Έλληνα κεντρικού αμυντικού στον Αυστριακό επιθετικό. Ο δεύτερος σωριάστηκε στο έδαφος και θεωρώντας ότι ο Παπασταθόπουλος τον χτύπησε επίτηδες με τον αγκώνα του, του ζήτησε το... λόγο με όχι και τόσο ήρεμο τρόπο και παραλίγο οι δύο ποδοσφαιριστές να ξεφύγουν τελείως αν δεν επενέβαιναν οι ψυχραιμότεροι.

Παπασταθόπουλος και Αρναούτοβιτς αντάλλαξαν «γαλλικά» στην αρχή και στη συνέχεια ήρθαν στα χέρια μέχρι να τους χωρίσουν οι ψυχραιμότεροι… Ο Ελληνας αμυντικός θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τον συμπαίκτη του, ο οποίος το έπαιξε... δύσκολος, στη συνέχεια μάλιστα φαίνεται ότι κάτι είπε στον Παπασταθόπουλο, εξαγριώνοντάς τον...
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ