2013-03-29 10:48:32
Φωτογραφία για ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ... ΠΟΛΗ ΣΑΣ!
Τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά play offs θέλει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, για τη 13η αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκας.

Στην Κωνσταντινούπολη, όπου πέρυσι έγραψε ιστορία στον τελικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, κρίνεται απόψε (21:00, ΕΤ1) το μέλλον του Θρύλου στη φετινή Ευρωλίγκα. Οι ερυθρόλευκοι κόντρα στη Φενέρ θέλουν –πάσει θυσία- τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουν σε τροχιά play offs. Στο ματς του πρώτου γύρου οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης είχαν νικήσει στο ΣΕΦ 82-71, σε ένα ματς που είχε στιγματιστεί από την… κοκορομαχία των Έισι Λο και Ρομέιν Σάτο.

Η ατυχία του Ολυμπιακού φέτος με τους τραυματισμούς δεν έχει… τελειωμό, ωστόσο παραμονές του αγώνα με τους Τούρκους, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε δύο λόγους για να χαμογελά. Ο τεχνικός των πρωταθλητών είδε τους Γιώργο Πρίντεζη –που είχε λείψει στα ματς με Σιένα και Μακάμπι- και Τζος Πάουελ να προπονούνται κανονικά και να τίθενται στη διάθεσή του. Αντίθετα, μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Πέρο Άντιτς, ο οποίος παρ’ όλα αυτά, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή για το αν θα χρησιμοποιηθεί.


Εκτός, έμειναν οι τραυματίες Μάντζαρης, Μαυροειδής, αλλά και ο Δημήτρης Κατσίβελης με το νεαρό Γεωργάκη.

Από την άλλη, η αποκλεισμένη και αδιάφορη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Εξαιρετικά αμφίβολη είναι συμμετοχή των Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς και Ντέιβιντ Άντερσεν, οι οποίοι ενδέχεται να προφυλαχθούν για τα παιχνίδια του τουρκικού πρωταθλήματος, με τον Ούρος Τρίπκοβιτς να έχει αποθεραπευτεί πλήρως και να είναι έτοιμος.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι : Χουάν Κάρλος Αρτεάγα (Ισπανία), Εμίλιο Πισάρο Πέρες (Ισπανία), Μίλιγια Βογίνοβιτς (Σερβία).

Ο όμιλος των πρωταθλητών Ευρώπης είναι... «φωτιά» μετά τα τελευταία αποτελέσματα και είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός επιβάλεται να περάσει από την έδρα της αδιάφορης Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ για να ελπίζει σε πρόκριση και παράλληλα να διατηρήσει και τις όποιες ελπίδες υπάρχουν για πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση, καθώς την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Χίμκι.

Στο Λιμάνι η μόνη ρεαλιστική σκέψη που κυριαρχεί είναι πώς οι ίδιοι οι ερυθρόλευκοι θα βγάλουν στο παρκέ το παιχνίδι τους έτσι όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν ώστε να πάρουν αυτό που θέλουν, αφού αν οι ίδιοι δεν παρουσιάσουν το αγωνιστικό πρόσωπο που επιβάλλεται και δεν ακολουθήσουν πιστά το πλάνο τους, τίποτα μα τίποτα δεν πρόκειται να τους χαριστεί.

Στην Πόλη που σήκωσε την κούπα ο Θρύλος μπορεί να κάνει το repeat!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ