2013-03-29 09:30:06
Φωτογραφία για «Κάρα» για επιστροφή!
Ο πάγος... έσπασε και πλέον φαίνεται πως έχει ανοίξει ο δρόμος για πιθανή επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, ώστε να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Η κίνηση... ματ του Γιάννη Αλαφούζου, που παραδέχτηκε δημόσια σε συνέντευξή του ότι το μεγαλύτερο λάθος του περασμένου καλοκαιριού ήταν η αποχώρηση του «Κάρα» και δη με τον τρόπο που έγινε, φαίνεται ότι ρίχνει για τα καλά τις «γέφυρες» για την επιστροφή του διεθνούς άσου. Μπορεί να υπάρχουν δεδομένες δυσκολίες, όπως το γεγονός πως η Φούλαμ έπειτα από τις εξαιρετικές του εμφανίσεις προτίθεται να του ανανεώσει το συμβόλαιο, αλλά η συγκεκριμένη υπόθεση έχει και αρκετές ακόμα παραμέτρους.

Εκτός από το γεγονός άλλωστε ότι ο «Τυπάρας» θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του, στην Αγγλία ζει μόνος του και σίγουρα θα ήθελε να βρίσκεται δίπλα στη γυναίκα και τα παιδιά του. Από εκεί και πέρα η επιθυμία των ανθρώπων του Τριφυλλιού για την επιστροφή του πρώην αρχηγού του, μοιάζει δεδομένη, σύμφωνα με το «Goal» και ο λόγος εκτός όλων των άλλων, είναι η στάση του παίκτη στο θέμα των διακανονισμών, που ό,τι περνούσε από το χέρι του για να διευκολυνθεί ο σύλλογος.

Τα πάντα πλέον φαίνεται πως είναι στην ευχέρεια του Καραγκούνη, τη στιγμή που το οικονομικό δεν θα αποτελούσε σίγουρα εμπόδιο για σε ενδεχόμενη επιστροφή του.

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ