2013-03-29 08:40:04
Φωτογραφία για Από γυναίκα είναι άνδρας πλέον και με ...δικαστική απόφαση!
Μια γυναίκα, μετά από αλλαγή φύλου έγινε άνδρας και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την καθημερινότητα της, μέχρι που το Πρωτοδικείο τη δικαίωσε, κάνοντας έτσι την πρώτη απόφαση βεβαίωσης στο Ηράκλειο για τετοιες περιπτώσεις... πραγματικότητα!

Ο 26χρονος - πλέον - άνδρας, είχε υποβληθεί σε επιτυχημένη αλλαγή φύλου. Όπως επισημαίνει μιλώντας στην εφημερίδα "Πατρίς" είχε σοβαρά προβλήματα ακόμη και για μια απλή συναλλαγή. Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν μπορούσε να πάει ούτε στο ΚΕΠ. "Τους έδειχνα την ταυτότητα μου και δε με πίστευαν, με πετούσαν έξω. Στη ντράπεζα λίγο έλειψε να καλέσουν υπάλληλο της ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης για να με πιάσει. Προσπαθούσα μάταια να τους πείσω ότι το πρόσωπο που απεικονιζόταν στην αστυνομικη ταυτότητα ήμουν εγώ. Στην πορεία κουβαλούσα μαζί μου τα χαρτιά του γιατρού που βεβαίωναν την ταυτοπροσωπία και εξηγούσαν την κατάσταση", επισημαίνει ο 26χρονος.

Όλα του τα προβλήματα όμως ανήκουν πλέον στο παρελθόν, καθώς το Πρωτοδικείο Ηρακλείου δικαίωσε τον 26χρονο, ο οποίος ήταν φανερά συγκινημένος με την απόφαση, καθώς αποτελεί - όπως τόνιζει - το επιστέγασμα του αγώνα του για μια ζωή, όπως εκείνος την επιθυμεί.

Σημειώνεται ότι όλο αυτό το διάστημα είχε την αμέριστη συμπαράσταση του οικογενειακού και φιλικού του περιβάλλοντος, αν και στην αρχή, όπως είναι λογικό, δυσκολεύτηκαν να δεχτούν αυτή την τεράστια αλλαγή. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ