2013-03-28 22:47:39
Φωτογραφία για Ημέρα υπογραφών!
Οι διακανονισμοί υπογράφηκαν κατά την διάρκεια της Πέμπτης από την συντριπτική πλειοψηφία του «πράσινου» ρόστερ και αύριο αναμένεται να βρεθεί και η «χρυσή» τομή με δύο ξένους ποδοσφαιριστές. Κανένα πρόβλημα με τον Μπίαρσμιρ.

Είτε στην Παιανία είτε στα γραφεία της ΠΑΕ, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έβαλαν... τζίφρες και πλάτη για τον έλεγχο της ΟΥΕΦΑ, υπογράφοντας τους διακανονισμούς για τα χρωστούμενα. Άπαντες συμφώνησαν με την πρόταση της ΠΑΕ, λύθηκε το θέμα με τον Μπιάρσμιρ που θα υπαχθεί στη νέα ρύθμιση της ΕΠΟ, ωστόσο, υπάρχουν ακόμη δύο ανοιχτές υποθέσεις, με ξένους ποδοσφαιριστές που μέχρι στιγμής δεν έχουν δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Πάντως, στο «πράσινο στρατόπεδο» ήταν σίγουροι ότι και αυτός ο σκόπελος θα ξεπεραστεί και πως κατά την διάρκεια της Παρασκευής θα υπογράψει το «δίδυμο» κλείνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το θέμα των διακανονισμών. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Παναθηναϊκός θα περάσει τον έλεγχο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και θα ανανεώσει το... ραντεβού για την κρίσιμη «μάχη» του Μαϊου και της αδειοδότησης.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ