2013-03-28 19:48:04
Φωτογραφία για ΚΑΡΟΛ : ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ
Το Ισραήλ υποδέχτηκε πριν από μερικές ημέρες η Βόρειος Ιρλανδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014, χάνοντας με 0-2.

Έχοντας παίξει πέντε αγώνες έως τώρα, η ομάδα έχει αποσπάσει μόλις τρεις βαθμούς και όπως είπε ο Ρόι Κάρολ στην ιστοσελίδα "independent.ie", πρέπει επιτέλους να μάθουν από τα λάθη τους.

«Πρόκειται για ένα τουρνουά με σκληρά μαθήματα. Το συζητούσαμε στα αποδυτήρια και γνωρίζουμε πως πρέπει να συνέλθουμε και να μάθουμε από τα λάθη μας. Πρέπει να είμαστε περισσότερο... πεινασμένοι από τον αντίπαλο και μπορεί να παίζαμε κόντρα στο Ισραήλ, χάσαμε, όμως, από δύο χαζά γκολ που δεχτήκαμε. Κανείς δεν παίζει για να το κάνει αυτό, αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να το σταματήσουμε. Όταν δημιουργήσαμε μια πολύ καλή ευκαιρία, ο τερματοφύλακάς τους πραγματοποίησε μια εξαιρετική επέμβαση. Χρειάζεται, όμως, να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες. Κανείς από εμάς δεν του αρέσει να χάνει. Ούτε οι παίκτες, ούτε οι οπαδοί ή το τεχνικό τιμ και δεν θέλουμε να μένουμε στην ισοπαλία σε παιχνίδια με το Λουξεμβούργο και το Αζερμπαϊτζάν. Οφείλουμε να αρχίσουμε να κερδίζουμε αγώνες πολύ σύντομα και όχι αργότερα», είπε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και κατέληξε.


«Λέμε συνεχώς πως δεν έχουμε τύχη, αλλά οι ποιοτικές ομάδες σε τελειώνουν και εμείς πρέπει να μάθουμε να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες μας. Ό,τι έρχεται, επιστρέφει και ελπίζω πως θα καταφέρουμε να ξεφύγουμε από αυτό. Πρέπει να κερδίσουμε τα ματς που απομένουν, αλλά κάτι τέτοιο είναι δύσκολο. Παίξαμε καλά για 80 λεπτά, μετά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και δεχτήκαμε δύο γκολ στο τέλος».

Τα τέρματα για τους Ισραηλινούς σε αυτό το παιχνίδι σημείωσαν οι Ραφαέλοφ (77') και Μπεν Μπασάτ (84').
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ