2013-03-28 17:03:21
Φωτογραφία για Δεν... ήξερε ο Κατίδης που φυγαδεύτηκε!
Απολογήθηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ο Γιώργος Κατίδης και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr επανέλαβε ότι δεν ήξερε τι έκανε. Φυγαδεύτηκε κατά την αποχώρηση. Την άλλη εβδομάδα η απόφαση!

Ο Κατίδης πήγε ο ίδιος και απολογήθηκε στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για τη χειρονομία του στο ματς με τη Βέροια, μετά το νικητήριο γκολ. Στη συνέχεια φυγαδεύτηκε προκειμένου να μην πέσει πάνω στους δημοσιογράφους και αναγκαστεί να τους μιλήσει.

Ο νεαρός άσος στην απολογία του κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος όπως στην επιστολή την επομένη του αγώνα, με την οποία ζήτησε συγγνώμη. Συγκεκριμένα είπε: «Δεν έχει τύχει να γνωρίζω την περίοδο του ναζισμού. Στο πορηγούμενο παιχνίδι υπήρχε έντονη κριτική στο πρόσωπο μο. Δεν είμαι ναζιστής, ούτε φασίστας. Δεν γνώριζα τι έκανα. Για τον Χίτλερ ήξερα μόνο κάποια πράγματα από την τηλεόραση, αλλά δεν ήξερα τι σημαίνει αυτό, ήταν κάτι αυθόρμητο», είπε μεταξύ άλλων ο 20χρονος και συμπλήρωσε: «Νόμιζα ότι ο χαιρετισμός μου αυτός σημαίνει σεβασμός
. Το έκανα για να σηκωθεί ο κόσμος όρθιος. Ηταν κάτι κακό για την ομάδα μου και γι' αυτό έθεσα τον εαυτό μου εκτός ομάδας. Προσέβαλα το λαό της και τους συμπαίκτες μου. Εχω κάνε ρεζίλι τον εαυτό μου. Εχω ετεροθαλή αδελφό από το Πόρτο Ρίκο», είπε ο Κατίδης και αποχώρησε από τη διαδικασία, φεύγοντας μάλιστα από την πίσω πόρτα.

Το θετικό για την ΑΕΚ είναι ότι η πειθαρχική επιτροπή συνηγόρησε επί της ουσίας ότι η Ενωση δεν έχει καμία ευθύνη για το γεγονός και άρα δεν θα τιμωρηθεί. Η απόφαση για τον Κατίδη θα βγει την άλλη Τρίτη ή Πέμπτη καθώς πρέπει να καταθέσει η ΑΕΚ συμπληρωματικά έγγραφα και αναμένεται να τιμωρηθεί ως και με πέντε αγωνιστικές Ο ποδοσφαιριστής παρουσιάστηκε με τον εκπρόσωπό του Θεόφιλο Καρασαββίδη και τον δικηγόρο της ΑΕΚ Χάρη Γρηγορίου, ο οποίος ουσιαστικά δεν πρόλαβε να απολογηθεί καθώς ο Πρόεδρος του είπε ότι σας κάλυψε ο ποδοσφαιριστής με όσα είπε.

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ