2013-03-28 15:10:06
Φωτογραφία για Τολμήστε την Αλλαγή και Ανανεωθείτε Ψυχολογικά
Ο Μάρτης τελειώνει! Τα έντονα χρώματα ξεπροβάλουν σιγά σιγά. Οι εικόνες γίνονται περισσότερο ζωντανές και χαρούμενες , καθώς διώχνουν απο πάνω τους το μουντό και καταθλιπτικό χρώμα του χειμώνα!

Η αισιοδοξία, και η ζωντάνια της άνοιξης και του καλοκαιριού μαςδημιουργούν μια όμορφη διάθεση για ανανέωση με καινούρια στυλ εμπνευσμενα μέσα από το Femme Fatale στυλ της δεκαετίας του 40. Μια εποχή, με πολλές ριγες και καμπύλες γραμμες σε υφασματα και ταπετσαριες, όπου φέτος το καλοκαίρι θα κυριαρχήσει παντού.

Αν αγαπάτε λοιπόν τα χρώματα, αυτές οι δυο εποχές είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για να κάνετε ένα mini make over στον χώρο σας, είτε επαγγελματικό είτε προσωπικό.

Βέβαια είναι καλό να θυμόμαστε ότι η ανανέωση του χώρου, δεν σημαίνει παράλληλα κατάθεση υπέρογκων ποσών. Η οικονομική κρίση που δεσπόζει αυτή την εποχή, προστάζει μεγαλύτερη οικονομία και σύνεση, χωρίς όμως να απαγορεύει να δημιουργήσουμε μια θετική και χαρούμενη διακόσμηση που θα μας ανεβάσει τους παλμούς της καρδιάς.


Αν έχετε την διάθεση για αλλαγή, ακολουθείστε την σελίδα μας στο Facebook STYLE LOVES DECOR. Εκεί θα βρείτε αρκετές συμβουλές για το πώς να δημιουργήσετε έναν όμορφο χώρο χωρίς υπερβολές, ανάλογα με την ιδιότητα του.

Μην διστάσετε να ζητήσετε την βοήθεια μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια φωτογραφία του χώρου που θα θέλατε να διακοσμήσετε (προσωπικό , επαγγελματικό, βιτρίνα καταστημάτων κτλπ) .Τη στέλνετε στο email μας και με πολύ χαρά θα σας βοηθήσουμε να υλοποιήσετε την εικόνα που ονειρεύεστε.

[email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ