2013-03-28 13:04:38
Φωτογραφία για Call Recorder: Cydia tweak new...καταγράψτε τις συνομιλίες
Αυτό που δεν κατάφεραν να κάνουν τόσα χρόνια προγραμματιστές που δημιουργούν διάφορα tweak το κατάφερε για πρώτη φορά ο Έλληνας Ηλίας Λιμναίος και λέγεται Call Recorder.

Με το Call Recorder μπορείτε να καταγράψετε απευθείας μια συνομιλία σας από το τηλέφωνο χωρίς την ανάγκη απομακρυσμένων server όπως γινόταν μέχρι τώρα με άλλες εφαρμογές που σας χρέωναν Καταγράφεται σε πραγματικό χρόνο την συνομιλία σας και την αποθηκεύεται στην συσκευή σας εύκολα αφού την ώρα που μιλάτε εμφανίζεται επάνω το κουμπί καταγραφής.

Η εφαρμογή είναι φτιαγμένη να ειδοποιεί τον συνομιλητή πως καταγράφεται η συνομιλία αλλά αν θέλετε μπορείτε να το κλείσετε με δικιά σας ευθύνη αφού ο νόμος στην χώρα μας απαγορεύει ρητά την καταγραφή χωρίς την άδεια του συνομιλητή.

Το μόνο που έχετε να ρυθμίσετε εσείς είναι με το activator πως να εμφανίζεται το call recorder για να βλέπετε τις ηχογραφήσεις.

Το tweak θα είναι διαθέσιμο τις επόμενες ώρες στο ρεπό του BigBoss αλλά όσοι από εσάς το θέλετε τώρα απλά προσθέστε το ρεπό του Ηλία που είναι: http://limneos.net/repo

Τέλος εφιστώ την προσοχή σας για την χρήση του αφού όπως γράφω και πιο πάνω απαγορεύεται η καταγραφή συνομιλιών χωρίς την  συγκατάθεση του αλλού με αυστηρές ποινές από τον νόμο.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ