2013-03-28 10:56:39
Φωτογραφία για «Oι γονείς του είναι εξοντωμένοι, οι υπόλοιποι κλαίμε κατά διαστήματα», δηλώνει ο θείος του Πρωτόπαπα
Για την κατάσταση της υγείας του ανιψιού του, Τόμας, μίλησε ο Γιώργος Πρωτόπαπας σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Ο αδελφός και η νύφη μου, είναι εξοντωμένοι. Οι υπόλοιποι, κλαίμε κατά διαστήματα. Οι γονείς έχουν το μεγαλύτερο βάρος της θλίψης και του πόνου». Αυτό δήλωσε ο Γιώργος Πρωτόπαπας, Διευθυντής στα Παιδικά Χωριά SOS, στο περιοδικό Εγώ Weekly.

Συγκεκριμένα για την υγεία του Τόμας είπε «Από τις εξετάσεις αλλά και από τις απόψεις των γιατρών του εξωτερικού, προκύπτει το συμπέρασμα πως η μορφή του ατυχήματος και οι συνθήκες της κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης δεν επιδέχονται καταρχήν μεγάλες ιατρικές επεμβάσεις. (...) Ο Τόμας έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση σε συνδυασμό με την ηλικία και το ότι δεν είχε άλλες σωματικές κακώσεις από το ατύχημα. Σε αυτά έχουν εναποθέσει οι γιατροί ένα κομμάτι της ανάκτησης του. Οι γιατροί προσπαθούν να δουν αν κάποιο από τα εγκεφαλικά κύτταρα υπάρχει περίπτωση ν΄αντιδράσει, γι΄αυτό και οι ίδιοι εύχονται να έχουν κάνει λάθος τα μηχανήματα στις μέχρι τώρα ενδείξεις τους».

Όσον αφορά για τον λόγο που δεν έχει εκδοθεί ακόμη ιατρικό ανακοινωθέν, επισήμανε «Εμείς ζητήσαμε να εκδοθεί. Αλλά οι γιατροί φοβούνται. Τι φοβούνται, δεν ξέρω. Αλλά από τη στιγμή που βλέπουν πως ενδιαφέρεται τόσος κόσμος και τα δημοσιεύματα είναι επαναλαμβανόμενα, δεν θα έπρεπε;».

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ