2013-03-28 09:50:33
Φωτογραφία για Αιφνιδιαστική παραίτηση Μ.Σφυρή από την ΟΕΒΕΝΗ
Την παραίτηση του για προσωπικούς λόγους υπέβαλλε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ) κ. Μανόλης Σφυρής με επιστολή του... προς τον Α΄ Αντιπρόεδρο κ. Αντώνη Λυδατάκη και τα μέλη του Δ.Σ. της ΟΕΒΕΝΗ, καλώντας τους να την κάνουν αποδεκτή.

Συγχρόνως προτείνει στα μέλη του Δ.Σ. να συνεδριάσουν την Τετάρτη 3-4-2013 και ώρα 7.30 μ.μ. στα γραφεία της Ομοσπονδίας προκειμένου την εκλογή νέου Προέδρου και την ανασύσταση του Προεδρείου και του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Με επίσημη επιστολή του προς τους τοπικούς άρχοντες, τους Διευθυντές διαφόρων οργανισμών, τα μέλη του Δ.Σ., τους Πρόεδρους τα Δ.Σ. και τους αντιπροσώπους των Σωματείων – Μελών της ΟΕΒΕΝΗ, συνδικαλιστικούς φορείς και τα ΜΜΕ, τους ευχαριστεί για τη συνεργασία που είχε μαζί τους στο διάστημα της 5ετούς θητείας του ως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά θα τους αναφέρει όλους στην συνέντευξη τύπου που θα δώσει σήμερα στις 11.30 π.μ. στα γραφεία της ΟΕΒΕΝΗ (Βλαστών 10 & 1770) Παλιό Ιπποκράτειο.


Η επιστολή της παραίτησης στο ΔΣ της ΟΕΒΕΝΗ

Κύριε Αντιπρόεδρε και αγαπητοί συνάδελφοι,

Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για τη συνεργασία που είχαμε στο διάστημα της θητείας μου ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων του Ν. Ηρακλείου.

Λόγοι προσωπικοί υπεράνω της θέλησης μου, με υποχρεώνουν να μη συνεχίσω να υπηρετώ την τοπική επιχειρηματικότητα από τη θέση του προέδρου της ΟΕΒΕΝΗ και να υποβάλω σήμερα προς το Δ.Σ. την παραίτησή μου, καλώντας σας να την κάνετε αποδεκτή.

Θα ήθελα όμως να σας γνωρίσω ότι θα είμαι κοντά σας με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της ΓΣΕΒΕΕ και του μέλους του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, διεκδικώντας με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο τα δίκαια αιτήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του τόπου και της χώρας μας.

Κύριε Αντιπρόεδρε,

προκειμένου να τηρήσουμε τις διαδικασίες που προβλέπονται από το καταστατικό μας, σας προτείνω την έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. την Τετάρτη 3-4-2013 και ώρα 19.30μμ στα γραφεία μας με θέματα ημερήσιας διάταξης την εκλογή νέου Προέδρου, την ανασύσταση του Προεδρείου και του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Συνάδελφοι,

Θα βρίσκομαι πάντα στη διάθεση σας όπου μπορώ να είμαι χρήσιμος.

Ο αγώνας συνεχίζεται Η επιστολή Σφυρή στα Μέσα Ενημέρωσης

Αξιότιμες κυρίες & Αξιότιμοι κύριοι Εκπρόσωποι των ΜΜΕ,

Επιθυμώ με την παρούσα επιστολή να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για τη συνεργασία που είχαμε στο διάστημα της θητείας μου ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων του Ν. Ηρακλείου και για την έντιμη και ειλικρινή σχέση που αναπτύξαμε. Λόγοι προσωπικοί, υπεράνω της θέλησης μου με υποχρεώνουν να μη συνεχίσω να υπηρετώ την τοπική επιχειρηματικότητα από τη θέση του προέδρου της ΟΕΒΕΝΗ.

Θα συνεχίσω όμως να το κάνω με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της ΓΣΕΒΕΕ και του μέλους του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου διεκδικώντας με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο τα δίκαια αιτήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του τόπου και της χώρας μας.

Θα βρίσκομαι πάντα στη διάθεση σας όπου μπορώ να είμαι χρήσιμος.

Ο αγώνας συνεχίζεται …
prismanews Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ