2013-03-27 20:48:03
Φωτογραφία για ΣΤΟΡΚ : ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ
Η μέχρι τώρα παρουσία των Νέων του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν μόνο πετυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί. Οι πιτσιρικάδες του Θρύλου έφτασαν μέχρι τους «8» του NextGen Series στην πρώτη τους παρουσία στο θεσμό και βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος, οδεύοντας προς την κατάκτησή του!

Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις... «πετυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις». Φαίνεται λοιπόν πως αυτή η σκέψη κυριαρχεί και στο μυαλό των ιθυνόντων του Ολυμπιακού όσον αφορά το θέμα του Μπερντ Στορκ για την καινούργια αγωνιστική σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός τεχνικός μίλησε στον «Γαύρο» και σε ερώτηση για το αν την καινούργια σεζόν θα μείνει μόνο ως διευθυντής της ακαδημίας ή θα συνεχίσει να είναι και προπονητής των Νέων, απάντησε: «Πιστεύω ότι από τη στιγμή που το δοκιμάσαμε φέτος αυτό το εγχείρημα και ήταν πετυχημένο, δεν υπάρχει κάποιος λόγος να το αλλάξουμε. Είμαι διευθυντής της ακαδημίας και έχω την επίβλεψη όλων των τμημάτων, αλλά έχουμε συμφωνήσει να προπονώ και μία ομάδα. Οπότε πιστεύω πως τα πράγματα θα μείνουν έτσι όπως είναι».


«ΝΙΚΗΣΕ Η ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΗ ΟΜΑΔΑ»

Oσον αφορά τον αγώνα με την Aστον Βίλα, ο Μπερντ Στορκ σχολίασε: «Είμαστε απογοητευμένοι από το γεγονός ότι αποκλειστήκαμε. Πιστεύω ότι ήμασταν στο ίδιο επίπεδο με την Αστον Βίλα, αλλά στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου ο αντίπαλος μας πίεσε αρκετά και δεν μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, όμως μετά τα 30 λεπτά καταφέραμε να ισορροπήσουμε κάπως το ματς και ήμασταν πιο επιθετικοί. Βήμα με βήμα ανεβάσαμε την απόδοσή μας και αρχίσαμε να ελέγχουμε το παιχνίδι. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο και παίξαμε καλά. Ηταν ένα ανοιχτό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές, με μεγάλο ενδιαφέρον, για αυτό και αποτέλεσε ένα καλό παράδειγμα για τις ομάδες των μικρών ηλικιών. Δυστυχώς όμως σε αυτόν τον αγώνα δεν είχαμε την τύχη που θέλαμε. Η πιο τυχερή ομάδα νίκησε το ματς».

«ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ»

Ο Μπερντ Στορκ έμεινε έκπληκτος με την παρουσία των οπαδών του Θρύλου στο γήπεδο της Αστον Βίλα και δήλωσε: «Οι οπαδοί μας ήταν φανταστικοί, μας υποστήριξαν πολύ και έκαναν αρκετή... φασαρία στο γήπεδο και έδειξαν ότι έμειναν ικανοποιημένοι από το πώς παίξαμε. Ελπίζουμε την καινούργια χρονιά να πετύχουμε περισσότερα πράγματα για αυτούς». 

Σχετικά με το σύνθημα «Ετσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό», είπε: «Εντάξει, δεν μπορούμε να μπούμε σε σύγκριση με την πρώτη ομάδα. Είμαστε ακαδημία, προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε διαρκώς αλλά μέχρις εκεί. Είναι τελείως διαφορετικά πράγματα».

«ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

Κάνοντας έναν απολογισμό για το NextGen Series, σχολίασε: «Ξεκινήσαμε τη διοργάνωση σε ένα δύσκολο και δυνατό γκρουπ. Τελικά καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση και μάλιστα ως πρώτοι, κάτι που είναι μεγάλη επιτυχία για τον Ολυμπιακό και αποκομίσαμε αρκετές εμπειρίες. Αυτό ήταν κάτι σημαντικό για τον Ολυμπιακό, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Ετσι δείξαμε ότι γίνεται καλή δουλειά στην ομάδα μας και στην Ελλάδα γενικότερα. Η πρόκρισή μας στα προκριματικά ήταν επίσης τεράστια επιτυχία και πολύ σημαντική για το μέλλον».

«ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙ»

Ο Γερμανός κόουτς των Νέων, σε ερώτηση για το αν υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν στην πρώτη ομάδα, τόνισε: «Εχουμε αρκετούς παίκτες που παρουσιάζουν ενδιαφέρον, μάλιστα έχουν κάνει και προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, οι Μ. Σιώπης, Ιωαννίδης, Ρουγκάλας, Λεάντρο. Είναι καλό σημάδι αυτό για εμάς και για τη βελτίωση των παικτών, δεν μπορούμε όμως να ξέρουμε τι μπορεί να γίνει στο μέλλον. Εμείς αυτό που κάνουμε είναι να εμπιστευτούμε αυτά τα παιδιά και να τα βελτιώνουμε όσο περισσότερο γίνεται. Εχουν συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και όλα μπορούν να συμβούν, να πάρουν την ευκαιρία τους στην πρώτη ομάδα και από εκεί και πέρα να δούμε τι θα γίνει στο μέλλον».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δύο βραβεία για την Ελλάδα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δύο βραβεία για την Ελλάδα
Γκριλίσματα...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γκριλίσματα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ