2013-03-27 20:36:05
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!
Με τη δέουσα σοβαρότητα και προσοχή αντιμετωπίζουν στον Ολυμπιακό την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα πέραν του «διπλού» την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη (29/03, 21.00) και προετοιμάζονται για... δύσκολη αποστολή. Οι Τούρκοι έχουν μόλις δύο νίκες σε δώδεκα αγώνες τους στο Top 16 της Ευρωλίγκας, έχοντας τεθεί ήδη εκτός συνέχειας. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως δεν είναι αξιόμαχος αντίπαλος, πόσο μάλλον από τη στιγμή που δίνουν το τελευταίο παιχνίδι τους στη «Fenerbahce Ulker Sports Arena» και θέλουν να κλείσουν ιδανικά τις εντός έδρας ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους μπροστά στο κοινό τους.

Από την άλλη, στον Ολυμπιακό "καίγονται" για τη νίκη, τόσο κόντρα στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ όσο και στο ματς που ακολουθεί με την Χίμκι στο ΣΕΦ, ώστε να σφραγίσουν την πρόκριση στα προημιτελικά. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει ήδη ζητήσει από τους παίκτες του να μην αποπροσανατολιστούν από τη βαθμολογική συγκομιδή του αντιπάλου και παράλληλα να αποκτήσουν από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα, ώστε να μην αφήσουν τους Τούρκους να κάνουν το παιχνίδι τους.


Το θετικό για το 47χρονο τεχνικό είναι πως έχει πλέον στη διάθεσή του τόσο το Γιώργο Πρίντεζη όσο και τον Τζος Πάουελ, ενώ οι πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή που θα αναχωρήσει αύριο (28/03) για τη γείτονα χώρα είναι με το μέρος του Πέρο Άντιτς. Ο Σκοπιανός ταλαιπωρήθηκε από αιμάτωμα στον αριστερό τετρακέφαλο, αλλά δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό. Εξάλλου, σήμερα (27/03) θα δοκιμάσει να επιστρέψει στο προπονητικό πρόγραμμα, στο ΣΕΦ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ