2013-03-27 17:56:03
Φωτογραφία για Οι παλαιοπώλες την Κυριακή γυρίζουν το χρόνο ...πίσω!
Στη ΧΑΝΘ, αλλά όχι με δική τους ευθύνη, δίνουν αυτή τη φορά ραντεβού οι παλαιοπώλες της Θεσσαλονίκης την Κυριακή 31 Μαρτίου.

Τα μέλη του Σωματείου Παλαιοπωλών Καταστηματαρχών Θεσσαλονίκης δίνουν αυτή την Κυριακή ραντεβού στα υπαίθρια γήπεδα της ΧΑΝΘ (είσοδος από Τσιμισκή) και βγάζουν για ακόμη μια φορά την πραμάτεια τους από τα σκονισμένα «μπαούλα» της μνήμης: ζωγραφισμένα γυαλικά, λεπτοδουλεμένα έπιπλα, σιδερένια κρεβάτια, παλιά παιχνίδια, κεντήματα, γραφομηχανές και πλήθος άλλων αντικειμένων που συνέθεταν την εικόνα παλαιότερων εποχών θα γεμίσουν τους πάγκους.

Το παζάρι των παλαιοπωλών συνεχίζει χρόνια μετά την πρώτη διοργάνωσή του ν αναζητά μόνιμη στέγη για τις Κυριακές.

Μέχρι πριν λίγο καιρό πάντως οι παλαιοπώλες της Θεσσαλονίκης έδιναν ραντεβού με το κοινό μία Κυριακή το μήνα, στο πάρκο στο Πεδίον του Άρεως απέναντι από την ΕΤ3. Ωστόσο ,γραφειοκρατικά προβλήματα, καθυστερούν τη συνέχιση και εδραίωσή του στο πάρκο από τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Το παζάρι στη ΧΑΝΘ την Κυριακή 31 Μαρτίου, θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Ρυθμίστε τα ρολόγια σας μία ώρα πίσω και κάντε μια βόλτα στο παρελθόν.

antiques-thes.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ