2013-03-27 17:30:04
Φωτογραφία για Με το σωστό μακιγιάζ - Καμουφλάρουμε τη μύτη μας!
 Μύτη Μακριά: Για να μειώσεις το ύψος μιας μακριάς μύτης, άπλωσε το make up σε ανοιχτή απόχρωση (πάντα σε σχέση με τη φυσική σου απόχρωση) στη μπροστινή επιφάνεια της μύτης, ξεκινώντας από τα μέσα της μύτης μέχρι την άκρη της. Στη συνέχεια άπλωσε make up σε σκούρα απόχρωση στα ρουθούνια και στην κάτω άκρη της μύτης, όπως φαίνεται στο σχεδιάγραμμα!Μύτη Φαρδιά: Τόνισε την κορυφογραμμή της μύτης με ένα ανοιχτότερο make up από τη φυσική σου απόχρωση με τη βοήθεια ενός πινέλου. Στη συνέχεια άπλωσε make up σε σκούρα απόχρωση στα πλάγιαΓια μια ελάχιστα φαρδιά μύτη άρχισε τη σκίαση με ένα σκουρότερο make up με τη βοήθεια ενός πινέλου (στα πλάγια της μύτης) κοντά στο σημείο που η μύτη συναντά το πρόσωπο και σκίασε την περιοχή πάνω από τα ρουθούνια. Τόνισε την κορυφογραμμή της μύτης με ένα ανοιχτότερο make up από τη φυσική σου απόχρωση με τη βοήθεια ενός πινέλου.Μύτη Στραβή: Άπλωσε make up σε σκούρα απόχρωση στα πλάγια της μύτης αλλά και το σημείο όπου εμφανίζεται η καμπούρα. Τόνισε την κορυφογραμμή της μύτης με ένα ανοιχτότερο make up με τη βοήθεια ενός πινέλου, αποφεύγοντας το εξογκωμένο σημείο που βρίσκεται η καμπούρα.


Μύτη Γαμψή: (με το κοκαλάκι να πετάει): Εκεί που το κόκαλο προβάλλει άπλωσε make up σε σκούρα απόχρωση, έτσι όπως φαίνεται στη φωτογραφία, ελαττώνοντας την εντύπωση μιας γαμψής μύτης!

Info: Αντί για make up μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πούδρα (η πούδρα θα πρέπει να είναι 2-3 τόνους πιο σκούρα από την πούδρα που χρησιμοποιείτε συνήθως). Θα χρειαστείτε δύο ειδών αποχρώσεις, μια στο χρώμα της επιδερμίδας σας και μια ένα τόνο πιο σκούρα. Εφαρμόστε την ανοιχτόχρωμη πούδρα σε όλο σας το πρόσωπο και στη μύτη. Στη συνέχεια, ανάλογα με την ατέλεια που θέλετε να καλύψετε δουλεύετε με τη δεύτερη απόχρωση.

Συμβουλή: Αν δεν καταφέρετε να καμουφλάρετε τη μύτη σας δώστε έμφαση σε άλλα σημεία του προσώπου σας ώστε να απομακρύνετε το βλέμμα των άλλων από το να εστιάζει στη μύτη σας. Τονίστε ιδιαίτερα τα μάτια σας με μια γραμμή eyeliner λίγο τραβηγμένη προς την εξωτερική γωνία των ματιών, ενώ για τα χείλη επιλέξτε ένα nude ματ κραγιόν.

Πολύ ενδιαφέρον είναι και το παρακάτω βίντεο που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πώς γίνονται οι φωτοσκιάσεις (το συγκεκριμένο βίντεο δείχνει πως μπορείς να λεπτύνεις μια φαρδιά μύτη με την χρήση make up).

http://offsite.com.cy
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ