2013-03-27 17:18:21
Φωτογραφία για ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΒΕΡΝΤΕΡ
Τα πλάνα της για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού κάνει η Βέρντερ Βρέμης με το ενδιαφέρον της γερμανικής ομάδας να έχει έντονο... ελληνικό χρώμα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Weser Kurier», η Βέρντερ έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον Κώστα Μήτρογλου, τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Αντρέας Ίβανσιτς που αγωνίζεται στη Μάιντς, ενώ υπάρχει αναφορά και στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που φοράει ήδη τη φανέλα της Βέρντερ.

Για τον Μήτρογλου, οι Γερμανοί επικαλούνται ελληνικές πηγές που αναφέρουν ότι το τμήμα σκάουτινγκ της Βέρντερ έχει τσεκάρει τον επιθετικό του Ολυμπιακού, κάτι που επιβεβαιώνεται τόσο από τα γερμανικά ΜΜΕ όσο και από τον ίδιο τον σύλλογο της Βρέμης.

Στο μεταξύ ο αθλητικός διευθυντής της Βέρντερ, Τόμας Αϊχίν, έχει επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον για τον Ιβανσιτς, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι με την Μάιντς. Μάλιστα, ο Αϊχίν δηλώνει πως «ο Ιβανσιτς είναι ένας ενδιαφέρων ποδοσφαιριστής».

Τέλος, για τον Παπασταθόπουλο η γερμανική εφημερίδα αναφέρει πως το συμβόλαιο του λήγει το 2016, ωστόσο υπάρχουν τάσεις φυγής μετά το ενδιαφέρον που έχουν εκδηλώσει για την απόκτησή του αγγλικοί και ιταλικοί σύλλογοι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ