2013-03-27 14:38:03
Φωτογραφία για Οι νέοι βάζουμε στοίχημα…
Το μεγαλύτερο ιδανικό των Ελλήνων ήταν ανέκαθεν η ελευθερία, δίχως την οποία είναι αδύνατον να υπάρξει αξιοκρατία. Δίχως την ευρηματικότητα των Ελλήνων, ο ανιαρός αυτός κόσμος δεν θα είχε καθόλου ενδιαφέρον.

Σκεφτείτε, όσοι γνωρίζετε ιστορία, τον πλανήτη διαχρονικά. Εν συνεχεία απομονώστε την παρουσία του Ελληνισμού. Σαν να μην υπήρχε. Τι βλέπετε; Αυτό θέλουν να επιβάλλουν· τον απόλυτο σκοταδισμό.

Χτυπούν την Ελλάδα, χτυπούν την Κύπρο, χτυπούν γενικά την ελληνική περιοχή της Μεσογείου. Χτυπούν την μόνη ελπίδα πνευματικής ανόρθωσης του πλανήτη· τον Ελληνισμό. Μέσω εμάς απειλούν και τον υπόλοιπο κόσμο. Θέλουν να σπείρουν παντού απελπισία, άγχος. Αυτά τρέφουν την παγκόσμια διαπλοκή. Και ναι, είναι αστείο να πιστεύουν μερικοί ότι μόνο η Γερμανία ελέγχει το τεράστιο σύστημα συμφερόντων που λέγεται ΕΕ, επιβάλλοντας τις απόψεις της. Εάν πέσει η Μέρκελ δηλαδή, όλα θα είναι ρόδινα; Η ΕΕ θα αλλάξει; Θα γίνει η ΕΕ των λαών;


Καλό είναι η λογική να δουλεύει που και που. Ο κόσμος βρίσκεται σ’ ένα σημαντικό τέλμα στο οποίο μόνο ο Ελληνισμός θα μπορούσε να δώσει την λύση, όπως έπραξε πολλές φορές στο παρελθόν. Τον κρατούν όμως δέσμιο σε κράτη, τα οποία καμία σχέση δεν έχουν με την προϊστορία του. Έτσι είναι.

Εμείς σαν νέοι άνθρωποι χρησιμοποιούμε τον νεανικό μας αυθορμητισμό και λέμε: Βάζουμε στοίχημα με οποιονδήποτε πως οι Έλληνες δεν έχουμε πει ακόμα την τελευταία μας λέξη. Ελληνισμός δεν είναι αυτό που δείχνουν τα κανάλια, αλλά η «μαγιά» που φουσκώνει τόσο καιρό από οργή. Οργιζόμαστε όλοι για την αδικία που βλέπουμε γύρω μας. Για την απανθρωπιά που επικρατεί. Για την διαστρέβλωση των ιδανικών μας από τυφλούς «σοφιστές».

Η «μαγιά» θα φουσκώσει κι άλλο. Την παγκόσμια διαπλοκή τρέφει η απελπισία αλλά τον Ελληνισμό η οργή. Γι αυτό μην απελπίζεστε, οργιστείτε. Το μάτι να γυρίζει. Θρέψτε το σωστό θεριό. Τα λεφτά θα τα πάρουν, μην αμφιβάλλετε γι αυτό. «Πάρτε τα ρε!», αυτό να λέτε. Ποτέ μην πείτε όμως, χανόμαστε! Αφήστε την ψυχή σας αλώβητη pygmi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ