2013-03-26 17:01:02
Φωτογραφία για «Show US the money»!
Τα πρωτοσέλιδα με τους Βιντιάδη και Χάρις και το ποσό των 10 εκατ. ευρώ, προκάλεσε συζητήσεις στα αποδυτήρια της Ενωσης με τους «κιτρινόμαυρους» να κάνουν συγκρίσεις και να θυμούνται τον... Τσάκα.

Είναι τουλάχιστον ηλίθιο σε μία ομάδα - εταιρεία που χρωστάνε σε παίκτες και υπαλληλικό προσωπικό (πλην δημοσίου) να κυκλοφορούν ρεπορτάζ σχετικά με το μέλλον της ΠΑΕ -στην περίπτωσή μας της ΑΕΚ- και το ενδεχόμενο να την αναλάβει ο Δημήτρης Βιντιάδης σε συνεργασία με τον Κιθ Χάρις με ξεκάθαρη αναφορά για συγκέντρωση κεφαλαίων ύψους 10 εκατ. ευρώ!

Οπως είναι λογικό στα Σπάτα δεν πέρασαν απαρατήρητα τα νέα σενάρια του 9μηνου (διάρκειας) σίριαλ, ή πιο σωστά σαπουνόπερας, με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ (και όχι μόνο τους παίκτες) να συζητάνε για το συγκεκριμένο θέμα και να τα... χώνουν παντού αφού είναι δικαιολογημένα στραβωμένοι με όσους παίζουν αυτό το άσχημο παιχνίδι στην πλάτη τους.


«Αντε πάλι τα ίδια ρε. Είδατε τα πρωτοσέλιδα και τα site; Εχει μαζέψει 10 εκατ. ευρώ και μπαίνει άμεσα ο Βιντιάδης. Προ μηνών είχε μαζέψει 9 εκατ. ευρώ, τώρα βρήκε άλλο ένα και εμείς παραμένουμε απλήρωτοι και παλεύουμε μόνοι μας», έλεγαν στα αποδυτήρια οι παίκτες της ΑΕΚ με τους πιο... σοφούς να τονίζουν πως: «Είναι λογικό τα ΜΜΕ να ασχολούνται μ' αυτήν την υπόθεση αφού δεν υπάρχει άλλη. Αλλά στη διοίκηση δεν μπορούν να πουν στον Βιντιάδη να τους δείξει τα χρήματα, όχι να τους τα δώσει, αλλά να τους δείξει τα χρήματα για να δούμε αν υπάρχουν που τόσους μήνες διατηρούν και συντηρούν ένα τέτοιο θέμα; Οπως έγινε και αλλού, να μιμηθούν τη διοίκηση άλλης ομάδας που θα την αγόραζαν πρίγκηπες. Αν είναι και δεν θέλουν οι ενδιαφερόμενοι να δείξουν τα χρήματά τους στους νυν διοικούντες ας τα δείξουν σε εμάς...».

Η κατάληξη της κουβέντας των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ σύμφωνα με τις μαρτυρίες ήταν πως δεν πιστεύουν πλέον τίποτα και κανέναν έως ότου δουν αποδείξεις: «Κατάντησε αηδία το θέμα. Και πριν λίγους μήνες έτσι έλεγε ο Βιντιάδης: τώρα μπαίνω, είμαι έτοιμος. Και ακόμη μπαίνει. Μακάρι να έχει βρει τα λεφτά και να πάρει και να απογειώσει την ομάδα, εμείς πρώτοι το θέλουμε. Αλλά μέχρι στιγμής μόνο λόγια, από πράξεις και αποδείξεις τίποτα. Αν δεν μας δείξουν αποδείξεις δεν υπάρχει περίπτωση να... φάμε το ίδιο παραμύθι»!

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ