2013-03-26 09:30:10
Φωτογραφία για «Οk» Ρεάλ για δύο παίκτες!
Την... άδεια της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση δύο παικτών της Β' ομάδας της φαίνεται ότι έχει εξασφαλίσει ο Μίτσελ, με τον Ντένις Τσέρισεφ να παραμένει σε πρώτο πλάνο.

Τα πιτσιρίκια της «βασίλισσας» φαίνεται ότι έχουν βάλει στο... μάτι οι πρωταθλητές Ελλάδας, που μέσω του Μίτσελ άνοιξαν δίαυλο επικοινωνίας με τους Μαδριλένους. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βρει αρκετές αξιόλογες περιπτώσεις στις ακαδημίες της Ρεάλ και σύμφωνα με τους Ισπανούς μάλιστα ο τεχνικός των Πειραιωτών έχει εξασφαλίσει την άδεια των «μερένχες» για δύο μεταγραφές, όπως αναφέρει ο «Γαύρος».

Εκείνος που δείχνει να έχει κεντρίσει περισσότερο το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, είναι ο Ντένις Τσέρισεφ. Το όνομά του άλλωστε έχει ακουστεί εδώ και αρκετές ημέρες για την ομάδα του μεγάλου Λιμανιού και μάλιστα ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς φέρεται σύμφωνα με τους Ρώσους να παρακολούθησε τον 22χρονο εξτρέμ στο φιλικό Ιταλίας-Ρωσίας (2-0) στην πόλη Τσιταντέλα, την περασμένη Παρασκευή. Στο συγκεκριμένο ματς ο νεαρός άσος αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο και όπως όλα δείχνουν αποτελεί τον πρώτο στόχο των «ερυθρολεύκων».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κύπρος και ΑΟΖ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κύπρος και ΑΟΖ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ