2013-03-26 04:16:05
Φωτογραφία για Η συντηρητική Έλλη Κοκκίνου
Η Ελλη Κοκκίνου δεν θέλει να προκαλεί με τα προσωπικά της. «Αυτό που δεν ξέρετε για μένα είναι ότι είμαι πολύ συντηρητική. Περισσότερο απ' ό,τι πιστεύουν όσοι δεν με ξέρουν», λέει. Διανύει μια καλή περίοδο. «Πότε είμαι ευτυχισμένη, πότε λιγότερο. Αλλωστε, έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, κι εσύ να είσαι καλά δεν μπορείς να το χαρείς όταν βλέπεις γύρω σου τι γίνεται. Εχουμε πάψει οι Ελληνες να χαμογελάμε», παραδέχεται.

Ο Αλέξανδρος, ο γιος της, είναι για εκείνη τα πάντα. Είναι ο άντρας που λατρεύει, που μέσα στο χεράκι του κλείνει όλο της τον κόσμο... «Ζω για τον Αλέξανδρο. Μια ματιά του χρειάζεται για να με γεμίσει ζωή. Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί και χαίρομαι την κάθε στιγμή του. Το παιδί της για μια μητέρα είναι το άλφα και το ωμέγα. Δεν υπάρχει τίποτα πέρα και πάνω από αυτό» λέει.

Αν τη ρωτούσες έναν χρόνο πριν αν θα ήθελε να κάνει δεύτερο παιδί, η απάντηση θα ήταν θετική. Σήμερα; «Οχι, δεν το σκέφτομαι. Αν και ο Αλέξανδρος συνεχίζει να μου το ζητάει, προσπαθώ να τον κάνω να το ξεχάσει (γέλια). Προσπαθώ όμως να περνάει αρκετές ώρες με άλλα παιδάκια. Τα μοναχοπαίδια το έχουν αυτό: θέλουν παρέα. Αλλά όχι, δεν νιώθω έτοιμη να κάνω δεύτερο παιδί».
ESPRESSO
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ