2013-03-26 00:58:03
Φωτογραφία για Παρέλαση σε αστυνομικό κλοιό στη Μυτιλήνη
Ο εορτασμός ξεκίνησε με την Στρατιωτική Μουσική της 98 ΑΔΤΕ να παιανίζει, κατά μήκος των οδών της πόλης της Μυτιλήνης, θούρια και εμβατήρια, ενώ αμέσως μετά τελέστηκε πανηγυρική θεία λειτουργία στο Μητροπολιτικό ναό της Μυτιλήνης.

Γύρω στις 12:00 ξεκίνησε η καθιερωμένη παρέλαση στην Προκυμαία Μυτιλήνης η οποία ήταν αστυνομοκρατούμενη για τον φόβο των επεισοδίων, σύμφωνα με μια πρώτη εκτίμηση μας πάνω από 400 αστυνομικοί και άνδρες του Λ.Σ βρέθηκαν σε όλα τα στενά αλλά και κατά μήκος στην Προκυμαία Μυτιλήνης, ενώ κάγκελα υπήρχαν γύρω αλλά και απέναντι από την εξέδρα των επισήμων.

Την παρέλαση άνοιξαν οι μαθητές και σύλλογοι από την Μυτιλήνη και ακολούθησαν πεζοπόρα τμήματα του Στρατού και του Λ.Σ αλλά και Μηχανοκίνητο τμήμα από το Πυροβολικό.

Στην παρέλαση εκπρόσωπος της κυβερνήσεως ήταν ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών κ. Χαράλαμπος Αθανασίου. Επίσης την παρέλαση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Λέσβου του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σηφουνάκης, ο δήμαρχος Λέσβου με τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου  εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης του Δήμου Λέσβου ο κ. Πατερέλης, σύσσωμη η στρατιωτική ηγεσία της 98 ΑΔΤΕ, ο μητροπολίτης Μυτιλήνης κ Ιάκωβος κ.α.. Για πρώτη φορά από την εξέδρα έλειπαν ο Βουλευτής Λέσβου της Ν.Δ, ο περιφερειάρχης Β.Α αλλά και ο Βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ.
lesvospost.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ForceStatusBar: Cydia tweak free
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ForceStatusBar: Cydia tweak free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ