2013-03-25 22:38:08
Φωτογραφία για ΑΓΓΕΛΟΥ : ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ
«Το ματς τελείωσε για μας στο τρίτο δεκάλεπτο», δήλωσε ο προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου, μετά την ήττα στο Παλέ από τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας τεχνικός των «κίτρινων» επισήμανε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είχε πάρει διαφορά 12 πόντων στο πρώτο ημίχρονο, αντί να βρεθεί στο -1 και ότι από το σημερινό ματς κρατάει την προσπάθεια και την συνέπεια των παικτών του.

Αρχικά ο Αγγέλου σχολίασε σχετικά με την συμπλήρωση 99 ετών από την ίδρυση του Άρη ότι: «Είναι μία σημαντική μέρα για τον Άρη, 99 χρόνια ιστορίας είναι μόνο που το σκέφτεσαι κάτι ιδιαίτερο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που τίμησε την ημέρα. Αν ο Άρης είναι αυτοκράτορας και το ματς είναι σαν το σκάκι, ο Βασιλιάς είναι στη σκακιέρα και δεν έχει τελειώσει η μάχη για να κρατηθεί όρθια η ομάδα».

«Στο τρίτο δεκάλεπτο είχαμε 3/15 σουτ και 7 λάθη, αλλά και 7-8 ολιγωρίες αμυντικές», παρατήρησε για την εξέλιξη της σημερινής αναμέτρησης ο προπονητής των «κίτρινων» και τόνισε ότι: 


«Εκεί σταμάτησε να υπάρχει ματς για μας. Το γιατί είναι λογικό, αναγκαστήκαμε να κάνουμε αναπροραρμογή ρόλων: Ο Βεζένκοφ έπαιξε 3 δεκάλεπτα ως τριάρι, ο Μποχωρίδης ήταν εκτός αγώνα, ο Πελεκάνος έκανε συγκινητική προσπάθεια με μισή προπόνηση και τελικά γύρισε και το άλλο του πόδι. Κρατάμε την προσπάθεια και τη συνέπεια των παικτών, ευχαριστούμε τον κόσμο και θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους να κρατήσουμε την ομάδα ανταγωνιστική».

«Είναι σημαντικό ματς, επειδή όμως είμαστε ομάδα ιδιαίτερων συνθηκών που έχουμε προβηλήματα όπως όλες οι ομάδες, το χαρακτηρίζουμε σημαντικό αλλά όχι καθοριστικό», είπε για το ματς της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ίκαρο στην Καλλιθέα, ο Αγγέλου. 

«Θα το αντιμετωπίσουμε έτσι και θα δούμε ποιοι παίκτες θα είναι υγιείς».

«Με τις ομάδες που είναι πάνω από μας στη βαθμολογία, δεν έχουμε διάρκεια», σημείωσε ο κόουτς του Άρη και εξήγησε πως: 

«Δεν μπορούμε να βρούμε ποια απόσταση θα έχουμε από το τζάκι, ή καιγόμαστε ή κρυώνουμε. Σήμερα στη δεύτερη περίοδο είχαμε διαφορά 5 πόντων και μπορούσαμε αντί για -1, να πάμε στο ημίχρονο με +12. Μπορούμε να το κάνουμε, έχουμε όμως μόνο ένα ματς την εβδομάδα και προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε. Ο Μούρτος μπήκε νωρίς αφού φορτώθηκε με φάουλ ο Βεργίνης, ενώ ο Καραποστόλου είχε πρόβλημα στη γάμπα. Ο Μούρτος δικαιούται να μπορέσει να τεστάρει τον εαυτό του, δεν ξέρουμε πόσους παίκτες θα χρειαστούμε λόγω των τραυματισμών».

Σε ερώτηση για τα πολλά ελεύθερα χαμένα σουτ, που είχαν σήμερα οι «κίτρινοι», αλλά και σε προηγούμενους αγώνες, ο Αγγέλου είπε ότι: «Η εξήγηση είναι απλή: υπάχουν παίκτες που σε σημαντικά ματς και σε τελικούς είναι πολύ άστοχοι. Είναι φάση ,δε συμβαίνει μόνο στον Άρη αλλά και σε μεγάλες ομάδες. Από την Ευρωλίγκα μέχρι τα μίνι. Η λογική είναι: πρώτον, δημιουργείς τα σουτ, δεύτερον τα παίρνεις τρίτον τα υποστηρίζεις. Εμείς το κάναμε στο πρώτο μέρος».

Σε άλλη ερώτηση, εάν ήταν προσβλητική η δήλωση για σταντ απ κόμεντι και πασαρέλα για την εμφάνιση των παικτών του στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ο προπονητής των «κίτρινων», απάντησε ότι: «Όταν βλέπεις κάποιο ανησυχητικό πράγμα μπορείς να το διορθώσεις με δύο τρόπους. Ή παροτρύνεις ή θυμώνεις κάποιον. Εμείς κάνουμε τα πάντα. Το πασαρέλα και το σταντ απ κόμεντι ήταν μεταφορικές έννοιες, σημαίνει ότι ενώ παίζεις και δικαιούσαι κάτι δεν το παίρνεις. Η έννοια δεν είναι προσβλητική αλλά παρακινητική».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ