2013-03-25 17:01:03
Φωτογραφία για Το βρετανικό Ναυτικό παρέλαβε το έκτο αντιτορπιλικό Type 45
Το έκτο και τελευταίο αντιτορπιλικό αντιαεροπορικών επιχειρήσεων Type 45, HMS “Duncan” παραδόθηκε στη Ναυτική Βάση του Βασιλικού Πολεμικού Ναυτικού στο Πόρτσμουθ από την κατασκευάστρια πολυεθνική εταιρεία BAE Systems Maritime σύμφωνα με την ιστοσελίδα limitofadvance.wordpress.com.

Το πλοίο αφίχθηκε για πρώτη φορά στη νέα του έδρα το πρωινό της 22ας Μαρτίου με πλήρωμα αποτελούμενο από προσωπικό της εταιρείας και του Βασιλικού Ναυτικού.

Το HMS “Duncan” θα έχει ως βάση του τη Ναυτική Βάση στο Πόρτσμουθ μαζί με όλα τα πλοία της κλάσης του, τα οποία είναι τα: HMS “Daring”, HMS “Dauntless”, HMS Diamond”, HMS “Dragon” και HMS “Defender”. Το αντιτορπιλικό HMS “Defender” είχε παραληφθεί την 21η Μαρτίου από το Βασιλικό Ναυτικό.

Τα πλοία έχουν τη δυνατότητα να διεξάγουν μεγάλου εύρους επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων αντιμετώπιση δραστηριοτήτων πειρατείας και λαθρεμπορίου, αποστολές παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας και επιχειρήσεις επιτήρησης, όπως επίσης και πολεμικές επιχειρήσεις υψηλής εντάσεως.

Το HMD Duncan είναι το έβδομο πλοίο στην ιστορία του Βασιλικού Ναυτικού που βαφτίζεται με το όνομα του Ναυάρχου του 18ου αιώνα Adam Duncan, ο οποίος φημίζεται για τις θαλάσσιες νίκες του.
defencenet.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ